Monday, February 1, 2016

Selamat Hari Wilayah 2016

Kuala Lumpur in 360 !





















Kuala Lumpur ibu negeri
Sangat mashur sangat ramai
Kotanya bersih oh oh oh

Hawa nyaman saban hari
Hidup aman segala bangsa
Satu hati oh oh oh

Ibu negeri Malaysia
Dah terkenal aman makmur
Dimata dunia
Jikalau tuan ingin akan penghibur
Sila datang Kuala Lumpur



Selamat bercuti warga Wilayah Persekutuan ; KL, Putrajaya dan Labuan.

16 comments :

  1. Huhuhuhu...... Tak cuti.... # nangesss

    ReplyDelete
  2. Thn dpn wish hari wilayah sila msukkan gmbo putrajaya yer #menguap #tarikselimut

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tak nak masuk. x de gambar terbaru .. x sempat snappy di putrajaya..

      Delete
  3. Baru jek Sabtu lepas aku ada company dinner kat KL Tower...tu la kali pertama aku jejakkan kaki kat KL Tower kekeke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. untong la dinner kat KL Tower.... kau gayat tak?

      Delete
  4. Meng ...

    Selamat Hari Wilayah ....

    Rindu sangat ngan KL and juga Blog Meng nih ... lama dah tak jengah jengah hehehehheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. saya bukan warga wilayah tapi menumpang cuti jugak la.. hahahahah....

      tu la semenjak keje baru ni jarang komen ek? busy ke? tak pe la.. once in a while jgn lupa baca dan tinggal komen.... I always waiting for ur comment En Ghaz !

      Delete
  5. Kotanya bersih? Hawa nyaman?
    *terjun dr puncak klcc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey.... sebab tu la dia ada oh oh oh kat belakang...

      mcm percaya dengan tidak je kan? hahahah

      Delete
  6. KL je meng? putrajaya ngan labuan takdok ker?

    ReplyDelete
  7. rindu ku pada mu kuala lumpur. dulu hari2 tengok kuala lumpur. sekarang dah jarang2 ke kuala lumpur. erm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg kau di kawasan mana? aku pun jrg masuk kl... tapi maybe lepas ni kena selalu. tapi masuk kl x rajin nak merayap pun.. gi meeting then balik opis terus

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...