Monday, December 20, 2010

Movie Marathon

Hari ni aku tengok movie secara marathon.

Bermula dengan cerita, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.


Mengisahkan tentang Edmund dan Lucy kembali ke Narnia dengan cousin dia budak sewel tu di mana mereka bertemu dengan King Caspian untuk trip pelayaran dengan kapal Dawn Treader bagi mencari 7 pedang dari Pahlawan dulu kala. Sepanjang jalan mereka bertarung dengan cabaran dan macam macam la untuk sampai ke hujung dunia.

Itu lah synopsisnya. Macam bosan sikit. Aku kasik 7/10

Then makan kat Italianese sampai nak muntah.








Then tengok lagi movie, Tron : Legacy


Tron ! not Toron !

Mengisahkan tentang seorang anak yang mencari ayah dia yang hilang sebab terperangkap dalam game ciptaan bapak dia sendiri.

Agak bosan mula mula. Tapi aku kasik 7/10.

Sila ke panggung wayang berdekatan untuk menyaksikan sendiri samaada dengan 3D atau tidak 3D.

Aku tengok wayang di The Garden tadi. Sejuk gila dalam panggung menyesal pakai short. Mula menggigil kesejukan. Bila dah sejuk mula rasa nak terkencing.

So abis movie Narnia, aku cepat cepat lari ke toilet. Tapi toilet tu under maintenance tak boleh masuk. Frust !

Then dengan aku ada amoi ni pun tak tahan nak kencing.

Dia pun double kecewa dengan toilet sedemikian rupa.

Yang ngeri nya. Dia pakai skirt jeans nipis kaler biru, ntah cemana aku terpandang kat f*f*t dia.

Basah !

Aku tak sengaja nak pandang. Ter okeh. Ter.................

Bentuk segi tiga uols !

* koma tepi escalator

p/s Happy Birthday to Jury.

192 comments :

  1. hahahahaha

    perlu ke mention segitiga??

    kalau bentuk empat segi..mahu buat operation kat situ jugak ye tak? hihi

    ReplyDelete
  2. hehehhe

    erkk..tetiba aku lapar secara tenat

    ReplyDelete
  3. pegi makan akak BW weh....

    kesian perut.

    ReplyDelete
  4. Motip hapdet 2 perenggan je?? We want more.. Setakat 2 perenggan, baik baca blog Mak Merah.. Blah la woiiii!!! *matila garang dan x berpuas hati

    P/s : aku rasa tekak aku luka..

    ReplyDelete
  5. Motip hapdet 2 perenggan je?? We want more.. Setakat 2 perenggan, baik baca blog Mak Merah.. Blah la woiiii!!! *matila garang dan x berpuas hati

    P/s : aku rasa tekak aku luka..

    ReplyDelete
  6. Motip aku marah 2 kali???

    ReplyDelete
  7. motip ko emo ..penat melalak ke

    aku malas nak guna nick lain dah rasa cam bukan aku..hahahha

    ReplyDelete
  8. happy birthday jury..semoga kamu dilimpahi kebahagiaan dan keberkati hidup dunia akhirat

    ReplyDelete
  9. lempang adik ella.

    ko jojie ke korie???

    dua perenggan ni berpeluh ketiak tau.

    nak tido....

    ReplyDelete
  10. yezza.

    happy birthday jury. semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sukses selalu. ^^

    ReplyDelete
  11. segitiga kt bon bon ke kt depan.kalo kt depan tu air mineral dia minum tumpah la..motip ko pervert

    ReplyDelete
  12. jury ni siapa?happy birthday to u dik

    ReplyDelete
  13. Epi besday jury *berbisik sbb tekak sakit

    ReplyDelete
  14. kentut secara berbisik depan abg beca di tengah jalan...

    ella kheji... mulai hari ni sebab jemputan kau menghiburkan peminat sgt banyak.. ko kena berenti minum ais...

    morning peeps

    ReplyDelete
  15. hepi betday to me..udah masuk 29 aku..tapi pinggang masih lagi 33..
    (pandang pinggang meng)
    eleh...lebih kurang gak ngn aku..kekekeke...

    ReplyDelete
  16. jury !!!

    kau nak seluar seluar aku tak????

    ReplyDelete
  17. kalo ko kasi..aku hambik..

    ReplyDelete
  18. hah... bagus. nanti aku inbox email kau..

    ReplyDelete
  19. Oiii..aku pon nak suar ko..buat gi kebun..hihi

    ReplyDelete
  20. Meng,

    Oleh kerana semangat berkarok aku masih tinggi, cuba senaraikan lagu2 yg ko selalu nyanyi.. Aku nak youtube dan amik feel. Nanti nak try nyanyi lagu ko tu plak. Aku nak bertukar selera la. Balik2 aku nyanyi Rindu (hetty koes), mengapa dikenang mengapa difikir (herman tino), kesal (ella), pasti (ning) ngn sangkar cinta (jiana jain). Cuba ko nyanyi plak lagu2 karok aku ni janz. Layan gak wehh..hiks

    ReplyDelete
  21. hahah adik ella..parah la ko kalu nakikut senarai cikdu..masalah nye ko letak je lagu apa dia bantai je nyanyi...

    ko klik lah lagu apa2 kat kotak merah tu dia bantai je nyanyi ngan feeling2 nye sekali..kita rang mampu ternganga jer

    ReplyDelete
  22. BW,

    Vavvava.. Kalah sume penyanyi antarabangsa camni kan.. Tabik spring kat cikdu! Aku kalo dpt je lagu tatau..terus tekan button next..haha

    ReplyDelete
  23. ella kheji.

    aku ni kalau gi nyanyi2 tak de specific lagu. main bedal jer.

    tapi kalau pegi dgn budak opis koleksi lagu lain lain

    kalau pegi dgn GBS lagu nya lain lain..

    pemilihan lagu tu kau kena tanya bw. dia yg pilih. sebagai artis antarabangsa aku nyanyi je.

    motip ko nyanyi lagu hetty koes endang?? apa kata ko nyanyi lagu dayang ku intan pulak.

    * koma tepi tasik dayang bunting

    ReplyDelete
  24. Anak Sedara Hetty KoesDecember 20, 2010 at 8:31 AM

    Laa..ko igt BA pintah aku nyanyi lagu hetty koes ke? Mmg aku nyanyi okeh..aku sukah...lagu endang s.taurina pon aku layan.. Aku ni retro la janz. Even radio pun aku bukak sinar.fm..haha keji tak? Dayangku intan pon boleh gak Berpaut di Dahan Cinta..opss terhafal plak tajuk lagu dia..

    ReplyDelete
  25. kekadang aku saja nak dajalkan dia..klik la ni lagu yg aku senirik tak pernah dgr..tetiba dia menyanyi uols..hahahaah...pehtu MH ngan CP sibok la duk tanya lagu apa ni? haha aku gelak2 je sebab aku pogn tetau nyah!!!

    ReplyDelete
  26. Anak Sedara Hetty KoesDecember 20, 2010 at 8:32 AM

    pintah laaa...PITNAH!

    ReplyDelete
  27. Anak Sedara Hetty KoesDecember 20, 2010 at 8:34 AM

    Mmg tabik la sama cikdu. Tak sesia dia jadi Cikdu Muzik

    ReplyDelete
  28. Anak Sedara Hetty KoesDecember 20, 2010 at 8:36 AM

    Lempang jubo cikdu!

    ReplyDelete
  29. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 8:38 AM

    ngantukkkkkkkkk

    ReplyDelete
  30. Anak Sedara Hetty KoesDecember 20, 2010 at 8:42 AM

    Dara Pujangga KD,

    Motip ko mengantuk sedangkan aku yg membuat persembahan sampai larut malam?? Ko buat ape mlm td nyah? Tgk bola?

    ReplyDelete
  31. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 8:43 AM

    taklah..aku tdo awal sblm kol 12..tp bgn je ngantuk..aku rasa masalah aku takleh tdo awal2..kena tdo lmbat br tak ngantuk muahahah :P
    ko wat show smp kol brp smlm nyah?

    ReplyDelete
  32. Prampok Setia@Setiu??!!December 20, 2010 at 8:47 AM

    Tetiba hilang ingatan cara2 nak mulakan kerja. how?

    Help! Help!

    ReplyDelete
  33. nak senang ko ikut mood la..kita rang selalu ikut mood..

    mood sedih seme lelagi sedih..menyanyi pong ambil duduk semua *cikdu tetap berdiri didepan..dia kalu mengantuk barud ia duduk atas kerusi..tido terus..krohhh*

    kalu mood dangdut seme lagu dangdut iwan ssegala keluar..habis la lampu2 sekalian kena berjaga cawan2 kena ketepi

    kalu mood pop.merasa habis jahanam kerusi melompat..fablascats kru semua mula muncul

    kalu rock sampai tergolek2 terbaring tarik key nyah..so seme lagu adalah rock

    kalu mood aku nak ct nuhaliza..habsi seme org aku paksa nyanyi lagi ct ko..hamik..depa layan jer..

    gitu lah pilihan lagu ikut keadaan cuaca

    ReplyDelete
  34. Hehehe.. aku kalu gi karok.. lagu wajib lagu kak nita occay.. seksis! Pastu aku somput uhuks! uhuks! pantas benor lagu neh

    ReplyDelete
  35. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 9:25 AM

    lagu wajib karok aku adalah i will survive..wpon suara adalah tak smpai..tp tetap nyanyi dgn feeling hahah :p

    ReplyDelete
  36. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 9:28 AM

    itu la penghulu kotadem hahah..motipp tak kenal

    ReplyDelete
  37. oh tu nama kucing penjahat dlm siri inspektor gajet :p

    ReplyDelete
  38. mcm mcm la nama korang ni.. aku fenin....

    pompuan berak di atas pokok tu nama dia apa??

    ReplyDelete
  39. jury, hapy birthday!! semoga pjg umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan yg baik, insya allah..

    korang, dah nonton rapunzel?! sgt best kan dan boleh stim.. itu aku la korang aku tak tau... lalalalalala ...:P

    ReplyDelete
  40. Lufer... hepi besday Jury!!!

    Perampok tu aku ler Meng.. ihiks! Lepas neh guna nama tak berapa benar kembalik.

    ReplyDelete
  41. astaga.. mcm mcm nama ko.

    auntyseeker layan rapunzel sampai inzal?

    * pitam tepi botol shampoo

    ReplyDelete
  42. Korang B1 ape? Lapau la pulak..aku masih di rumah.. Petang2 baru kuar amik gaji..kena beratur pjg..cam citer Ali Baba Bujang Lapok..hiks

    ReplyDelete
  43. aku pong dah pening layan nama korang ni..rasa tau user friendly cam nokia 4 thn nak simpan enpon aku tak siap2 nyer..kang aku meraju beli tipon baru baru padan muka aku habis duit..hahahhah

    ReplyDelete
  44. mak ai jajie dah anak dara...cantik nye anak dara auntyseeker...heheh...rambut dah tak kerinting..ayokk jajie g luruskan rambut kah?

    ReplyDelete
  45. Aku hangen dgn supplier aku neh. bodoh punyer k*l*n*!!

    Rasa nak makan org neh!!! gerrrrrrrrrr....

    ReplyDelete
  46. Any idea nak cool kan darah yg mendidih tahap 1500 darjah celcius neh?

    ReplyDelete
  47. mandi xarz... tak pun cuci muka.

    tak pun pegi ambik air semayang..

    then tido kat surau.

    hahahah

    ReplyDelete
  48. BW,

    tu la, ramai dah kata dia nmpak besau na tak macam budok 6 taon... cepat la aku menantu kan?!! heheheh... sukaaaaa

    ReplyDelete
  49. Hallo..double agent tu aku ok..Gofren Hyun Bin

    ReplyDelete
  50. Tido kat surau? haahha.. i loike dat idea! Okies. Aku nak amek wuduk dulu in..

    chios!

    ReplyDelete
  51. susah betul banyak nama jadi double agent ni.

    ReplyDelete
  52. Mane febeles cat ni tak masuk2..takkan masih bersilang kaki ngn kawan baik kot..

    ReplyDelete
  53. Uit.. awat mood org lagi 11 hari nak sambut taun baru sumer ganaz2 ea?

    Tak pasal aku pong jadik perengus!

    ReplyDelete
  54. my name is kim samsoonDecember 20, 2010 at 10:46 AM

    kakakaka....macam2 lah nama korang nih...pening aku....

    aku takleh bayang la amoi yang skirt basah tu...aku speku itu air mineral..moralnya lenkali pegi tgk mocie pakai pakaian gelap2 hokeh! dan tebal...

    ReplyDelete
  55. oih bukan mocie okeh...

    MOVIE!!!!

    ReplyDelete
  56. alamak!!!kantoi kuar nama sendirik..kakakaka

    ReplyDelete
  57. Tu la.. patut pakai panty liner gituk..ko tau ke rpanty liner tu apa kekabu?

    ReplyDelete
  58. Perampok, kalo terkench banyak pantyliner dapat cover kah? hehehe

    ReplyDelete
  59. meng, gmbo yg atas gmbo tron tu ape nama tuh?mcm inzal jek

    ReplyDelete
  60. Black Cin.. ko carik ler panty liner kedap basah gituk!

    ReplyDelete
  61. hahah korang ni dah kenapa nak nyamar2? nyusahkan aku nak taip nama..dah la tu tukor2 lak tu..*Lempang BS*

    hehe ...auntyseekers motip tak sabar nak dpt menantu?..entah2 nanti meraung tetiap mlm rindukan anak...takyah le dia kawin anak masuk asrama pong meraung peluk bantal...hahahha

    ReplyDelete
  62. aku sangat ghairah nak balik rumah! buat projek bantal comelzz..hiks...mata aku lebam2 nak siapkan bantal comel...kikiki

    *matila takde orang tanya pun..haha

    ReplyDelete
  63. perampok mengamoks,

    kekabu tahu hokehh pantyliner tu ape..kluar kat iklan kan..
    hehe

    ReplyDelete
  64. mari kita sajes amoi tu pakai spender baby yang ada butang kat tepi tu....kalis air juga...hehe...dengan syarat dia kena pakai seluar ali baba....

    ReplyDelete
  65. black-cincau,
    bantal comel pakai kain felts tu ke?

    saiz besar boleh buat peluk2 ke, atau saiz kecik letak kat kerusi?

    ReplyDelete
  66. Pandai pong kekabu.. meh peluks perampok meh..

    Ala bucuk bucuk kekabu..

    ReplyDelete
  67. motip nk pakai pampers kanak2 buat apa..lampin dewasa cap Tena kan adaa

    morning uols.

    ReplyDelete
  68. Black cin.. ko sajes pakai lampin dewasa lah.. baru montot mantop! Gebu2 gituk

    ReplyDelete
  69. weh kenapa blog ni jadi public semula?aku g outstesen kayuh beca antar kastemer..bila balik tgk2 blog da tukar.how??

    ReplyDelete
  70. tak beso ke bontot pakai lampin dewasa? hehe..

    kekabu, bantal tu pakai kain biasa yang lagi lembut lah...kain felt tu kasar skit...pastu buat bntuk love pakai felt tu banyak2...tampal kat bantal bntuk love yang beso...pastu sumbat kekabu(matila kekabu masuk dalam bantal..kakaka) super cute!! bantal tu macam belon isi angin...huwawawa....

    ReplyDelete
  71. sapa abg beca ni weyy??

    nill.. itu makanan apa ntah nama dia.. chicken breast stuffed mendapa ntah

    * mati la main belasah makan je

    ReplyDelete
  72. black cincau ko bleh buat bantal tu jadi spender bentuk love mcm nicole kidman pakai dalam video clip dia dgn robbie william - something stupid.

    ReplyDelete
  73. alamak, lupa tukar nama lagik...haha...dah la malas nak tuko lagi...hahaha

    ReplyDelete
  74. abg beca, aku tak terfikir buat spender lak....yang aku teringat cuma ramlah ram ada hari kat baju dia...haha..."kau kunci cintaku dalam hatimu" gituu...

    ReplyDelete
  75. aish..
    ungu, kekabu suka la bantal mcm tu. susun banyak2 keliling katil sebelum tido. feeling2 puteri raja...
    bangun tido je takde satu pun atas katil termasuk bantal kepala. hahaha

    ReplyDelete
  76. ramlah ram ada hariiiii laa..

    hahahaha

    *korek mata ungu pakai jarum..

    ReplyDelete
  77. haha...comel kan kekabu...aku buat satu nak bagi kat orang, sekali tengok comel le plak..so nak buat banyak2...tapik kekabu dah nak abis...

    kekabu, kamu ada jual kekabu takkk??hehehehe

    ReplyDelete
  78. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 11:20 AM

    malasnye keje huarghhhhhhhh...cepatla gaji 25hb hohohooh

    ReplyDelete
  79. tersalah lagik...jari aku pengkor la harini...hahaha

    ReplyDelete
  80. takde jual le ungu...ke nak korek2 badan2 feeling2 ada kekabu? hahahaha

    tapi, rasanya jalan kluang-mersing ada jual la kekabu tepi jalan..

    ko beli banyak2 letak dalam bantal..bestnye..

    ReplyDelete
  81. memang best, pastu feeling2 malas pegi keje...aci tak..hahahaa

    ReplyDelete
  82. Aku pong nagntuks. Jadik bosan plak.. hampir setiap minggu kena check PV dan cheque. Awatlah kampeni neh byk nor supplier nyer... uwaaaaaa

    ReplyDelete
  83. abang beca ni sape ek?

    nagntukkk laaa....
    hahahaha

    ReplyDelete
  84. perampok aka kak ina ek???hehe

    ReplyDelete
  85. kenapa sume orang eja ngantuk--->nagntuk?? ejaan baru DBP kah?

    **confuse

    ReplyDelete
  86. Hahaha.. aku pong salah eja. Mungkin sbb ngantuks agaknyer :p

    Bukanlah ungu. Ambo bukan Kak ina walaupun ina tu part namo penuh ambo :p

    ReplyDelete
  87. motip korg sewel.

    aku tau abang beca tu siapah! melalui blkg bontot sudah ku kenal orangnya! itu adlh geng gaduh aku dulu. *lariiii

    black cincau. bantal kecik tu ko buat dari apa? kain felt kah?

    nak tengok!!!


    fabeles cat.

    ReplyDelete
  88. woi jury!

    happy birthday yg ke 92!




    fabeles cat.

    ReplyDelete
  89. eh lupa nak wish! hapi besday JURY!!!

    ReplyDelete
  90. double agen,

    kejap lagi aku bayar duit insuran! sbb skang aku malas nak bukak maybank2u. *koma tgk baki tinggal 0.99 sen sajork!

    apa kata korg kalau aku jadi saha sorg pengkomen kat blog ankle seekers?

    agak2 aku blh lawan tak mulut lahar sorang2 kat sana? matilah kalah secara pukal*



    fabeles cat.

    ReplyDelete
  91. fab cat. aku setujuh. jgn lupa kasi tau aku kau yg mana satu

    lepas tu kau dah popular lebih drpd zehra zambri jgn lupa kami di sini especially adik kottykoes endang ittew

    ReplyDelete
  92. fabeles cat,

    bantal tu aku buat sebelah depan kain heavy cotton tempek reben satu, sebelah belakang aku pakai kain cotton biasa tempek banyak2 felt bentul love....comel nyah....sedap dipeluk...hiks..

    ReplyDelete
  93. apsal la tangan aku macam tak bedung harini...banyak beno salah nya...

    ReplyDelete
  94. aku kah no 100???

    *give me 5 dengan Ungu...

    pap!pap!pap!

    ReplyDelete
  95. eh bodo la lupa tuko nick lagi...kakaka

    ReplyDelete
  96. meng, nanti dorg betulkan grammar aku. aku betulkan grammar dorg. how? ankle seekers dgn lawyers dia rupanya bantai gelak sensorang.

    sgt keji.

    black cincau, sila ambik gambar!



    fabeles cat.

    ReplyDelete
  97. bentul la...

    kau buatkan aku bantal besar size orang aci tak? aku nak buat peluk sambil feeling2 main tindih2.

    oh aku start nak melucah tapi sedar diri.

    damn it. kennot lucah lucah here u know

    ReplyDelete
  98. tu auntieseekers ada tu... suh la dia mencapap di sanah

    ReplyDelete
  99. aku menguap mcm naga dari tadi.

    huargh huargh huargh

    ReplyDelete
  100. hey black cin...

    jgn lupa bantal tu tebuk lubang tgh tgh. kasi hadiah pd abg beca di tengah jalan tu

    ReplyDelete
  101. Black Cin.. ko wat kan aku jugak bantal sempena jubla jubli emas aku sok ea.. emkoii! :p

    ReplyDelete
  102. motip la koneksi aku terlampau selow hari ini dan today.

    bongok punya maybank2u. hoi sapa sini keja maybank? sila beri aku maki sepatah dua kata pls!

    tolong ya. kenapa hari ini sgt jahanam koneksi disana. aku nak beli set pinggan mangkuk mainan utk M di esetan hari ini! harap reti! sila buat semula template maybank tersebut! semua kasi tukar! letak kaler biru! takmoh kuning hitam!

    bongok punya bank.


    fabeles cat.

    ReplyDelete
  103. hahha bodo motip kena buat lubang tengah?

    dah la bantal tersebut bentuk love. pastu ditebuk tengah pass pada abang penarik beca.

    nah habang. sambil2 tunggu customer nak naik beca tu, sila servis ini bantal!



    fabeles cat.

    ReplyDelete
  104. oh....rupanya fabeles cat nih BA....apsal aku lampi harini ek...haha...

    aku hantar gmbo kat email ok...hehe....kalo buruk sori, aku jahit 100% pakai tgn...hiks..

    ReplyDelete
  105. Aku tanya bg pihak blak cin. ittew lobang agak2 berapa ea diameter yg lulus SIRIM??

    ReplyDelete
  106. motip ko terlampau lampi black cincau?

    okeh. sila email. hakak tunggu.


    fabeles cat.

    ReplyDelete
  107. lobang2?? haha...baik aku buat bentuk donut kalo camtu...kakaka

    ReplyDelete
  108. aku nak pegi makan.

    * mati la makan lagi

    ReplyDelete
  109. black cin..

    aku nak bantal kekabu paling empuk.. nak lenyek lenyek..

    ReplyDelete
  110. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 1:05 PM

    makannnn..
    arini bawak bekal nasi+kari daging+sayur pucuk..yummehhh

    ReplyDelete
  111. hai u olsssssss...... pening2 nk fkir nama2 u ols nh ......

    dah... nk khatam balik blog nih ..

    cikdu kisah2 jual lelong tuh ape cer???

    ReplyDelete
  112. shhhh...... ungu.... apa sebut nama makkkk... mak kan kununnya nak menyamar..

    Gadis segala bulu tu..mak lah noksss.. motip korang sume lampi?...klu bukan lucah..itu bukan mak tauuuu...

    Ungu, ko try cari kat tepi PULADA tu..kan ada jual bantal kekabu...kedai tu jual gak kekabu.

    Pasni ko buatkan aku bantal kecik actual size utk koneksi bantal berlubang abang beca.

    Abang beca!!
    Bawak mak rondah!!!
    Motip ko abg beca..cucuk lobang bantal kat handle basikal......

    ReplyDelete
  113. opppssss...

    hepi besday jury...

    Semoga sejahtera n aman sentosa selalu...

    ReplyDelete
  114. mak inah,
    pulada? jauh tuuu...hehe...takpe, ungu dah suruh osmet bawa teddy bear beso dia...kami recycle sajork...hahaha

    ReplyDelete
  115. abg becah bawak mak rondah.

    hahaha.. lawak sial.

    tembak mak inah dgn air blank cin

    ReplyDelete
  116. blank laaaaa...

    ReplyDelete
  117. meng, takde maknanya aku nak mencapap kat blog uncleseekers tu! takde pekdah! aku pon naik gelik dah ngan nama auntyseekers ni segelik membaca blog encik ankle tu.. sat gi tukau nick la... ari tu terdesak je letak nama tu, nak tukau nama beautifoolnara pulops, dak pung, oh!bulang...eh!nampak sgt takde kije ari2 bukak blog gossip artis.. hahahah

    ReplyDelete
  118. aiyoyo...mengantuk nya...takleh handle dah...

    ReplyDelete
  119. Dah. Jom Blackie.. kiter ber poco2..

    1..2.. 3.. lekuk..

    Jate tino sumer aku peluks! Yezzaaa!

    ReplyDelete
  120. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 3:33 PM

    gelapnye ujan..sejukkk...nk kencing tp malas jalan g toilet bole tak?

    ReplyDelete
  121. baik kau pergi buang apa yg patut dara.. kang jadik kencing tak lawas tak pasal sespesis dgn amoi dlm ini wayang lah

    ReplyDelete
  122. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 3:57 PM

    hahah da selesai kencing..lebat gila ujan kat luar..kalau dpt tdo kan besh ni huhu..
    aku nk g solat lah kat surau..leh golek2 kejap hehe

    ReplyDelete
  123. as salam semua,

    ape kabo aok seme? harap sihat2 la yerk....wah, aku baru buka sekali dah pindah umoh le pulok

    ReplyDelete
  124. Dare.. tempat aku pong hujan lepat gilosh. Agak2 kalu aku gi surau jumpak tak kau yg tgh tergolek2?

    Kiter se opis kah? muahahhahaa

    ReplyDelete
  125. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 4:11 PM

    hahaha..ko agak2 sama opiskah kita?
    surau aku kecik je..leh muat 3 saf je..so sama tak surau kita?hahaha :p

    ReplyDelete
  126. surau aku beso sket. leh golek 17 kali pusingan? kekekek.. usrau aku muat lebih 5 org kot.

    Frust noks mak tak se opis dgn kau nyah!

    ReplyDelete
  127. eh aku salah baca. 3 saf ea.. emmm.. aku rasa mmg leh muat 3 saf jugak. jeng jeng jeng.

    perlukah kiter berjejak kasih?

    ReplyDelete
  128. motip korang cercah abang becahhh??

    ReplyDelete
  129. hi uols...ini blog apa..mcm best je..join boley?

    ReplyDelete
  130. **acu pistol air kat kepala bentententen.

    cakap btol2..mcm best ke...memang best?
    hahaha

    ReplyDelete
  131. ahhahaha best best...maafkan saya cik kekabs...cik ke puan ni?

    ReplyDelete
  132. Kekabu.. Ben10 tgh cucuk jarum neh.. ngehngehngeh..

    Merasa makan nasik dagang sat gi neh :p

    ReplyDelete
  133. ohh...just call me..adik kekabs..

    **matilaaa...juvana sangatss..

    okay.gud..kalau memang best..boleh join. sile la meriah2...hik3

    ReplyDelete
  134. xariz,
    bententen pun jahit bantal kekabu mcm black cin jugak kah? main cucuk2 jarum pulak dah..

    lama kekabu tak nampak xariz..bertapa ke?

    ReplyDelete
  135. ohh..tenkiu.

    hi xariz...peliknya nama...mcm zargus.

    ReplyDelete
  136. Pekebun Kecil Kelapa Bagan DatohDecember 20, 2010 at 4:36 PM

    elo everyone

    ReplyDelete
  137. hai pekebun.

    air kelapa dara satuh!!

    ReplyDelete
  138. sape pulok bentententententen nih?

    ten ten ten lone ranger kah..

    ReplyDelete
  139. Pekebun Kecil Kelapa Bagan DatohDecember 20, 2010 at 4:38 PM

    x de la dik keks.ada kelapa tua je skrg ni.kerajaan x bagi amik yg muda sempena cerita aku masih dara.

    ReplyDelete
  140. i pekebun...panggil lu GARD bleh? "gardener"

    ReplyDelete
  141. tetiba jadik kek...

    hahahaha

    ReplyDelete
  142. kEKABU.. Hamba tiadalah pergi bertapa.. cuma merantau sahaje. Maka, hamba tiadalah mampu bergurau senda bersama kekabu suatu ketika dahulu.. cuma pabila hamba bekerja di tempat baharu ini adalah jua masa untuk hamba berasamarada dgn kekabu ihiks@

    Ben10. Camner kao tau aku asal dari planet zargus? syyyyyyyy.. ko gitau org lain kang aku sunat ko doploh kali! HArap reti.. tengkiu :p

    ReplyDelete
  143. Pekebun Kecil Kelapa Bagan DatohDecember 20, 2010 at 4:41 PM

    hohoho sorry..oo kena panggil adik kekabs yea

    ReplyDelete
  144. korg sebut2 kekabs.. teringin plak aku makan kebabs.. erk? ada kaitan kah kebabs dgn kau kekabs?

    ReplyDelete
  145. xariz, takde hokeh. kekabs adalah sejenis makanan manakala(ade kau pakai penanda wacana kat komen xariz??) kekabs adalah panggilan manja atau nick kepada kekabu.

    sekian. takpe pekebun. pekebun ni asal perak ke? hehe

    xariz balik, yezza..mari berasmaradana. lama sudah kekabu menunggu saat ini.

    ReplyDelete
  146. aiseyh..salah penerangan la..kebabs adalah sejenis makanan. harap reti.=p

    kekabu pun cenoneng dah...

    ReplyDelete
  147. aku tak larat nak baca komen korang..aku mengantukk..

    ReplyDelete
  148. Xariz De Nata de CocoDecember 20, 2010 at 5:00 PM

    Baiklah kekabs.. MArilah kiter berasmaradana sambil memakan kebabs serta menggunakan bantal yang dijahit oleh Black Cin sambil diperhatikan oleh Ben10 yg sdg melawan resaksa gorgon dan Pekebun yg tak senang berdiri mengarahkan beruk2 comel peliharaannya memtik kelapa untuk dijadikan minuman enak kiter berdua!

    Vah.. giler tak busy aku ini hari :p

    ReplyDelete
  149. hahahaha

    dan2 nama tukar nata de coco ye..
    macam2 la...

    ReplyDelete
  150. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 5:09 PM

    motipp xarizz..ko keje kat cyberjaya kah??kalau ye, jom sabakkk hehhe..
    ujan da benti, matahari menyinari dgn terang..kasut aku tak basah jalan g keta kang hahaha...

    ReplyDelete
  151. jakun aku kat umah baru ni...assalammualaikummmmmmmmmm

    ReplyDelete
  152. Dare.. dah dekat ler tu tapik still jauh nun di sana chenta ku bersemi ;p

    Kat sini pong hujan dah berenti yeyeyeyeye...

    ReplyDelete
  153. waalaikumusalam carliena.. meh ciom pipi meh

    ReplyDelete
  154. wEH.. pekebun kecil...

    ada kelapa ko ditebuk tupai?!!!

    ReplyDelete
  155. happy birthday jury...

    *penin2 lalat tgk nick semorang....

    ReplyDelete
  156. dara pujangga desa kotademDecember 20, 2010 at 5:43 PM

    ok nk balik skrg..jgn la jem huhu..

    ReplyDelete
  157. aku rasa macam dok kot blog asing dah....huhu...pehtu aku pegi kat usual culprit baru rasa macam masuk kelas balik..kakakaka

    *ok, aku ngantuk, tak sabar nak balik..huhu

    ReplyDelete
  158. mak inah aka gadis berbulu....December 20, 2010 at 6:01 PM

    budak2 kelas mmg suka havoc2... sebenarnya aku rasa takde org lain masuk lagi komen kat blog ni...

    melainkan mereka yg suka menyamar2... tetapi selalu silap..

    ReplyDelete
  159. aku setuju ngan ko ungu..sedih aku tgk nick lelain ni rasa cam jauh je..bukan kawan2 aku *peluk kekabu ngan ungu*

    ReplyDelete
  160. tetiba aku emo sedih rindukan kelas lama..tak bes naik kelas rupanya..uwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  161. aku sekalik..peluk daku.. aku guna nick sama dah. dah insap 4 saat..

    ReplyDelete
  162. peluk akak Bw ngn ungu...
    kan...rasa cam orang lain. tapi takpe..tetap baca as orang yang sama...hihihi sebab cara tulis tu..mane leh ubah..masing2 ada gaya penulisan masing2..hehehe

    xarz.kekabu peluk sebelah tangan je..sebab nama kejap2 lain.hahahaha

    ReplyDelete
  163. kan kekabu kan? jgn kwn ngan dia rang kwn ngan akak meh..hiks

    ReplyDelete
  164. Illa sabru ajak aku karok mlm ni. Matila 2 mlm berturut2 mendapat tempahan persembahan mengalahkan artis tersohor..

    ReplyDelete
  165. takpe kak..
    kite kawan jugak dengan dorang.bak kata pepatah,
    air dichenchang takkan putus.

    **sob2...tengok link usual cuprit tu sangat la tacing....

    ReplyDelete
  166. Illa Sabru tu adik beradik illa sabry kah? hahahaha

    ReplyDelete
  167. PA illa Sabru !

    ko dah kenapa kemaruk menyanyi? ramai sgt kah peminat ko tu?

    internasional kah kau?

    ada macam zehra zambri??

    ReplyDelete
  168. hahha lepas ni ko tukor nick jadi ratu karok lah..hahhaha

    ReplyDelete
  169. PA Illa Sabry Bukan PA Illa SabruDecember 20, 2010 at 9:10 PM

    Cilabi korang.. Illa Sabry la.. Ni la bahananya kalo menaip sambil drive. Keypad aku ni hurup U sebelah hurup Y.. Tu yg Illa Sabru peginye.. Well Meng, mintak mahap ye..peminat aku lebih ramai dr ngko..hiks..

    P/s : baru sampai pusat karok.. Besar nak mampos biliknye.. Padahal 2 org je

    ReplyDelete
  170. Pekebun Kecil Kelapa Di Bagan DatohDecember 20, 2010 at 9:32 PM

    wah sini ada kawan2 artis kah?

    ReplyDelete
  171. Penyanyi Paling Mendapat Banyak Tempahan Persembahan. Ko ado?December 20, 2010 at 9:37 PM

    Meng, ko pernah nyanyi lagu yg bertajuk SAPU LIDI? OMG org indon ni bukan2 je lagu dia

    ReplyDelete
  172. Penyanyi Paling Mendapat Banyak Tempahan Persembahan. Ko ado?December 20, 2010 at 9:37 PM

    Meng, ko pernah nyanyi lagu yg bertajuk SAPU LIDI? OMG org indon ni bukan2 je lagu dia

    ReplyDelete
  173. Pekebun Kecil Kelapa Di Bagan DatohDecember 20, 2010 at 9:50 PM

    best ke lagu tu sampai post 2 kali?

    ReplyDelete
  174. Lagu tu mcm haram..koneksi henpon aku pun mcm haram..tu yg terpost dua kali. Maafin inul yach

    ReplyDelete
  175. kem salam kat ila sabry..sila amik t/tangan yach ckp dr peminat..hahaha..

    ReplyDelete
  176. Aku masih tak sihat. Soryy tak dapat mencapap kat sini.

    Batuk selesema demam panas makin teruk.

    hepi birthday to Jury

    ReplyDelete
  177. BW,

    Oke, nanti aku amikkan. Sore dia sedap. So aku pose2 terperosok kat ujung sofa. Hiks

    ReplyDelete
  178. hulur lidah kat ila sabry.

    sign sini wey... otograph..

    arlllllllllllllllllll

    ReplyDelete
  179. motip semua org dah sewel terlampau disini?


    fab cat.

    ReplyDelete
  180. blank cin!

    bantal ko yg ko beri nama kukunci kau dlm hatiku *koma* adalah menariks!

    blh buat jualan nyah. motip ko kretip tp tak roger aku?

    *pegi rumah kekabu*

    halo dik. saya nak order kekabu 35 guni.



    fab cat

    ReplyDelete
  181. Pekebun Kecil KelapaDecember 20, 2010 at 11:40 PM

    kalau kelapa ni semua ada lapik bantak adik kekabs tu bagus gak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...