Saturday, December 18, 2010

Milo Dinosaur Dan Mee Kari

Tiba tiba ramai? Mana semua orang ni datang?

* pegang hailer tala ke tenggara....

TIADA MILO DINOSAUR FREE DI SINI !!

Harap reti !



Minum Milo sambil makan mee kari inzal tak?

Tadi siang aku meeting. Aku suruh engineer aku order mee kari. Aku pesan suruh makcik cafe letak kat bilik makan dan aku meeting dalam bilik meeting. Suruh dia bawakkan resit sekali aku nak bayar.

Nanti abis meeting kami akan berduyun duyun pegi makan.

Tengah aku meeting, dapat SMS dari nombor tak di kenali. Makcik cafe tu SMS aku.

'Mee kari depan bilik makan. resit berdekatan kuah'

Aku jawab. OK.

Pastu masuk lagi SMS.

'Mee kari dah dlm bilik. Resit atas kuah kari'

Aku jawab. TQ.

Aku tengah chair meeting ni.

Pastu tiba tiba masuk lagi.

'Resit terjatuh dlm kuah kari. Saya letak tepi atas tisu. Jgn lambat makan nanti sejuk x sedap'

Terdiam kejap.

Ni makcik cafe ke mak aku ni????



85 comments :

  1. 1st!!

    korek jubo semua org..

    ReplyDelete
  2. ye. mee kari adalah inzal.

    komodo lion tak first lak malam ni?

    ahahaha

    ReplyDelete
  3. ceit.

    gadis keliru menguasai takhta.

    *tala jubo kat gadis keliru. nyah..cek2 sket..apesal mak selalu sembelit nih..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. boleh2..

    mr Zul ni kiut mcm kucen itukah? kekabu suka...ada bantal kekabu di rumah? kekabu suka juga.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. kekabu..

    kau diam2.. aku tersalah tu.. hahaha.. sila abaikan apa2 yang kau click.. (if ada).. hahaha

    *matila aku dipancung ni...

    ReplyDelete
  8. hahahahahaha

    gadis keliru. baik ko tukar nama. ko dah keliru betul ni.

    okay. ko mintak blog owner buat sesuatu kalau rasa tak best komen atas tu. hiks!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. gadis panda tonggeng bontotDecember 18, 2010 at 12:19 AM

    belog apah ini?

    cerita milo tp mao korek jubo?

    Sangat tidak sihat kamu orang.

    ReplyDelete
  12. hahaha..

    *berpeluh2 aku ni kekabu.. aku lupa tuko e-mail..

    keliru siot jer..

    bw kau mana?..

    *nanges di bahu bw.. sup kau mana?.. korg aku perlukan..

    ReplyDelete
  13. heii..

    ko buat lagi. gadis keliru..ko nih..
    dah suruh tuka nama..ko degil..

    ade lagi tuh.....

    ReplyDelete
  14. aku dah tuko nok..

    aku panic tu sebab la terguna..

    aku dah memaki diri sendiri ni.. hahah

    wei panda(nama panjang mls taip)

    ni blog sekelumit rasa namanya

    ReplyDelete
  15. hahahahahaha

    ko ni gadis keliru weh....buat kekabu sakit jantung saja.

    eh2..apesal lak kekabu yang berdebo2?

    gadis panda. hai..tonggeng bontot nak suruh korek juga ke?

    ReplyDelete
  16. hahaha

    aku tido luk ah kekab..

    ngantuk..

    rasa kampung ni len sikit.. tak der kipas n aircond pun aku nak menggigil..

    nite2...

    ReplyDelete
  17. blog cikdu kali ni lebih sopan santun nampaknya...skandalisme yg mengganggu langsung takde update..azam baru nampak...

    ReplyDelete
  18. tgh pk nama baru nihDecember 18, 2010 at 6:51 AM

    hehehehe

    ReplyDelete
  19. Mama Bosan Kotadem aka Hetty KoesDecember 18, 2010 at 6:59 AM

    Kami mahookan cerita fannazzzz!!! Setakat milo dinasour, dlm blog aku pun bole dpt wehhhh...

    ReplyDelete
  20. gadis panda mata lebamDecember 18, 2010 at 9:04 AM

    Korang mengorek vontot aku sampai mataku lebam nak...

    Tidak mahu lagi menonggeng...

    Sgt tidak inzal ini belog.

    **update lucah kat diary sendiri**

    boikot ini belog!!!!!!!

    **lupah! Xmo guna nick panda lagi..kang panda kita marah!**

    ReplyDelete
  21. gadis bulu jembut lebatDecember 18, 2010 at 9:06 AM

    haaaaa..... baru lucah gittewwwww...

    ReplyDelete
  22. Gadis ternoda masih suciDecember 18, 2010 at 9:13 AM

    Morning.. best ler blog nihh. nampaknya tuan punya blog boleh kumpulkan gadis mengandung tanpa nikah untuk register kat sekolah khas kat melaka.

    ReplyDelete
  23. Endang s.taurina punye hanak hayamDecember 18, 2010 at 9:30 AM

    Gadis ternoda je yg memeriahkan majlis. Mat rempitz dan perogol bersiriz mane? We want more rempitz n perogol bersiriz bebeh!!

    ReplyDelete
  24. ko rang ni dah kenapa mereng sapa gini?

    ReplyDelete
  25. Perampok Taruna Bersiri lagik Berseri dan Bersari!!!!December 18, 2010 at 10:52 AM

    Huhuhuhu... cedapnyer milooooO!!!!

    ReplyDelete
  26. esah bintang bintangDecember 18, 2010 at 10:54 AM

    milo tu leh topup tak, mati lah dok ratah milo sajork

    ReplyDelete
  27. hahaha sengal korang ni..

    ReplyDelete
  28. entah nye depa ni..hahahah

    ReplyDelete
  29. korg ni dah kenapa? astaghfirullahalazim. kenapa bagi komen tak senonoh camni? korg dah mental? ke penah keluar date dgn mat rempit sehingga jadi begini?

    *toleh kat manjid*

    *sarung tuduh labuh bling bling ikat kat pinggang*



    stylo tak akak?


    fabeles cat.

    ReplyDelete
  30. nyah,

    motip makcik mee kari dah ambik tugas mak kau?

    agak2 ko sembelit tak pagi tadi? yelah dok ratah milo sahih taik tak lagi cantek seperti biasa!

    *tarik tangan black cincau ajak pi farmasi beli julap*


    BA

    ReplyDelete
  31. MATILAH LUPA TUKAR NAMA KAT ATAS TU!

    HOI SEMUA ORG KAMPUNG SILA CUCUK MATA MASING MASING DGN GARPU!


    FABELES CAT.

    ReplyDelete
  32. cubaan menyamar sbg Gadis PinkDecember 18, 2010 at 11:56 AM

    hahah fabeles cat sengal jugak..

    tak tahan nak gelak dowh tgk nickname memasing

    ReplyDelete
  33. takmo kawan ngan korang..:p

    ReplyDelete
  34. Perampok Taruna Bersiri? Berseri? Bersari??December 18, 2010 at 12:52 PM

    Gadis Pink.. kao kawan sama aku sajork occay sbb aku cuma rampok taruna org jer.. Dara Pojaan org aku tak brrrraaaaa ni lah ihiks!

    ReplyDelete
  35. Jula Juling 3 BintangDecember 18, 2010 at 12:55 PM

    Tapik seyes arrrrr Milo ittewww kelihatan sssgttt ler inzalll!!! yazzzaaaaa

    ReplyDelete
  36. korang sewel...

    ReplyDelete
  37. gadis mulu jembut trimDecember 18, 2010 at 12:59 PM

    Wah... perampok Taruna Bersari@berseri..

    Meh..Meh...meh join dgn gadis mulu jembut trim mehhh...

    Mlm ini kita jumpa di mana?.. Ada Taruna yg boleh dirampok?

    ReplyDelete
  38. esah bintang,

    aku suggest ko bawak milo 3in1 tu.. sudah abeh ratah... tabur lagi. Ratah lagi..

    Serius..inzalll... aku sukah milo gittew..

    ReplyDelete
  39. takmo kawan ko rang jahat..uwaaa

    kunyah kopok baru goreng..inzall nye

    ReplyDelete
  40. sume orang tak betul..

    pening dok teka2 sapekah gerangan empunya nama..

    p/s: mcm2 bulu ade dalam ni ye..

    ReplyDelete
  41. kekabu email ko apa..penat tanya motip tak sudi nak jawab :(

    ReplyDelete
  42. *merajuk duk lakang pintu*

    ReplyDelete
  43. hoihhh biar btul nih?? mengggggggggggggggggg aku bencikk kauuuuuu*nanges tepi katil

    ReplyDelete
  44. Perampok Taruna Berseri @ Berseri2 Mlm pengantin!December 18, 2010 at 2:30 PM

    gADIS MULU JEMBUT.. Occay. Jumpa kat lorong kekabu jam 3 pagi. mukakakak.. mari kiter rampok taruna msiteriiii.. errr... camner nak taw dia taruna ke aduka ek? kekekkekek.. gadis pink sila kasik jawapan :p

    ReplyDelete
  45. jawapan apa nyah?..ada dara lagi gitu? mmg aku masih dara lagi pon

    ReplyDelete
  46. Prampok Taruna Bersari!December 18, 2010 at 2:37 PM

    Hahha.. mak taw nyah kao tu berdara suntik.. maksud mak camenr nak tau lalaki ittew Taruna ka aduka kah? atau si dol samseng Kg Dusun kah? kekeke..

    ReplyDelete
  47. Aku Belum Janda aka Budak SopanDecember 18, 2010 at 2:38 PM

    Oiii lapaarrr... Seb baik on the way gi umah org kawen.. Nak makan byk2!

    ReplyDelete
  48. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 2:46 PM

    hoihh sume org gila..kompius aku sape empunya nama..
    aku kebosanan kat umah takde activity sbb boifren aku lg rela membuta dr kua ngan aku huhu..jom sapa nk teman jalan..

    ReplyDelete
  49. ehh..gadis pink. sorry. hehehe...

    sebab semalam rasa nama gadis pink ade 2 orang nak pakai kan.
    wink2 kat gadis hotzzz kota keriangan...hahaha

    equinoxselatan@gmail.com.

    ReplyDelete
  50. prampok ni macam2 nama ade..bersari la..berseri la...taming sari takdak? hahaha

    ReplyDelete
  51. Haha korang dah kenapa. Aku tak sihat boleh masuk ICU baca korang ni dahagakan cerita luc sebegini.

    Bawa trak rela angkut semua gadis2 untuk dirogol pakcik rela

    ReplyDelete
  52. pastikan gigi pakcik rela sume cukup 32 batang yach!!

    hahaha

    ReplyDelete
  53. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 2:56 PM

    jgn lupa awek manjid yg rela di rogol waktu maghrib hahaha

    ReplyDelete
  54. Haha kekabu sila tukar nama ko kepada Gadis bukan berwarna kelabu

    ReplyDelete
  55. dara pujangga,


    awek manjid itu patut melapor diri ngan kita dalam nihh. Hehe

    ReplyDelete
  56. Perampok Bersari a.k.a Berseri2December 18, 2010 at 2:58 PM

    Dara pujangga.. kao ocacy lagik. Aku kebuhsanang kat Opis. Kijer byk tapik otak jammed. Dah tu nak rampok Taruna sumernyer dara plak opismet ku ineh.. kekeke..

    ReplyDelete
  57. Prampok Berseri volum IIDecember 18, 2010 at 3:01 PM

    Kekabu.. aku neh ikot mood. Hari neh berseri.. esok bersari.. mungkin lusa bercheongsam..??1 nan ado yg taw..

    Taming sari tadak sbb empunya taming sari yg original dulu ada gak aku cuba rampok taruna dia tapik hang ketuah dah rampok dulu taming sarinyah nyah nyah..

    ReplyDelete
  58. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 3:02 PM

    wanita benci rela..

    tu laa..cer ko suh fabeles cat sms blog url ni kat awek manjid tu..dr dia berzina time maghrib baik dia join kite kat sini hahahah

    perampok bersari a.k.a Berseri2..

    ape kelas ko keje ari mggu ni nyahh..tggalkan sume tu jom kite g berjimba dia ikea makan meatball yeahhh!!

    *matila nama sume panjang2 nak taip balik huhuhu

    ReplyDelete
  59. haii abang rela..

    gigi i cukup..tapi sume pelesu...
    takpe2..i bukak gigi yach!
    khas utk abang rela..auuuwwww

    ReplyDelete
  60. Perampok Berseri yg dah sengal minda bawah sedarnyer :pDecember 18, 2010 at 3:05 PM

    Dare Pujangga! cadangan diterima tak kan ku tutup2. moh leraih kiter bermeat ball!!!..

    ReplyDelete
  61. Perampok Bersari @ Berseri Vol IIIDecember 18, 2010 at 3:08 PM

    Bye uol... mak nak berjimba2 sambil makan meat ball yach..

    see yarr

    ReplyDelete
  62. oit aku susah nak taip nickname korang...keji lah buh pepanjang..pendek2 sudah la...aku rasa inzal tido golek2 dirumah sajo...bes nyah mendung2 ni

    kalu gini nak berebut tempat pertama or 100 payah le wei taip nama pong dah dekat sejam..gituu

    ReplyDelete
  63. Woii aku dah confuse nama korang nihh. Sapa2 pun aku tak cam. Aku harap korang cam aku

    ReplyDelete
  64. Aku nak tido. Kepala aku ting tong lagi

    ReplyDelete
  65. hehe..pening dah..sume letak lain2...pastu panjang2 pulak tuh..

    ReplyDelete
  66. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 3:16 PM

    hhaha tu la aku pon kompius..perampok bersari ni sapah??cemana aku nk g ikea kalau aku tatau ko sape :P hahaha

    btl tu gadis pink..nk taip nama je sejam okeh..cemana nk berebut no 100 hahaha..sume org dah gila glamer nama pjg2 kalah artis :p

    ReplyDelete
  67. sume takle berebut la..
    kasik kekabu je menang..sebab nama kekabu senang..

    hehehehe

    ReplyDelete
  68. Oiitt aku nak out tapi aku tersedak bila tgk tv3 nama watak dia manjid.

    vavi toll terpaksa aku tukar baju

    Haha dahhh. ting tong kejutkan aku jam 6 esok pagi yachh

    ReplyDelete
  69. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 3:23 PM

    hahaha cite hindustan kat tv3 tu ke?aku dok layan diva pencen kat prima ni..xde bende nk tgk dah, bosan tahap maksima..rs nk g tgk cite hantu mak limah laa hohoh

    ReplyDelete
  70. Yg mane ada unsur2 retro seperti hetty koes, endang s.taurina dan herman tino adalah pelajar yg mendapat no 1 periksa akhir tahun 4 havoc ado. Harap maklum. Hiks

    ReplyDelete
  71. Dara Pujangga,

    Jom tgk Tron!

    ReplyDelete
  72. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 3:37 PM

    gundik herman tino..
    jommmmmmmmm...kat mana?show kol brp ade?aku siap mandi skrg yeayy

    eh da bis lom kenduri ko?

    ReplyDelete
  73. Jap aku cek online.. Tp kena walk in le.. Tak sempat dah nak book

    ReplyDelete
  74. aku nak tgk hantu mak limah tu wei ko teman aku sebab aku takut tgk citer hantu ..ke korang dah g tgk wayang..motip tinggal aku aku tertido tadi

    ReplyDelete
  75. perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. jmpe dah..
    (motip.. aku je pakai id lama??)

    ReplyDelete
  76. Gadis Pink,

    Pas tgk wayang, aku ngn Gadis Pujangga gi mencekik meatball ikea plak. Jgn jeles hokeh..hihi

    ReplyDelete
  77. dara pujangga desa kotademDecember 18, 2010 at 9:36 PM

    gadis pink..

    tu la sape suh membuta je kat umah..kalau tak leh join kami berwayang dan bermeatball di ikea..
    next time wiken sila cargasss utk activity buang duit cenggini hikss..

    ReplyDelete
  78. x jeles pung wekkkkkk :p

    ReplyDelete
  79. kuku, jangan risau.
    kite due satu geng.

    hehehe

    ReplyDelete
  80. yuhuuuuu...

    gadis berbulu-bulu datanggggggggg......

    tuan punya blog mana? Senyap jer...

    Febeles cat?! Ada aktiviti silang kaki kah?

    ReplyDelete
  81. gadis bulu tak tumbuh lagiDecember 19, 2010 at 12:08 AM

    tuan punye blog tak update ke hari ni?

    Lama tunggu ni...

    nak tido dulu laaaa....

    **sangap beso2**

    ReplyDelete
  82. owner!!
    asek makan milo boleh sembelit tahu..
    maka berak adalah tidak inzal sama sekali..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...