Friday, December 17, 2010

Zoo Negara

Kau orang nak tahu rahsia tak?

Aku tak pernah pegi Zoo Negara !!!

* nanges peluk badak sumbu.

Kesian tak aku? Dan jalan nak pegi Zoo tu pun aku tak tau.

* sambung menangis

Teringin jugak nak pegi jumpa sedara mara, tapi ntah lah. Bila tak tau la berkelapangan ni. Nak juga bersalam salaman dengan badak sambil pose pose tumpang berendam di sana.

* mati la kena terajang terus masuk kandang buaya. Terus kena ngap.

Ya. Aku memang katak. Tapi bukan katak di bawah tempurung. Tapi katak di bawah pyrex.

Kah kah kah...


66 comments :

  1. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  2. hahahah..uols iols tau dah tau dr mana..hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. apesal pakai keyword berak terus jumpa?

    aiyoo...

    ReplyDelete
  4. BW!!! ungu melapor dirit...

    *kikiki....matila main ngelat...

    ReplyDelete
  5. ups..aku kena cau dulu, ada talk....

    *k babai sume..

    ReplyDelete
  6. ahahha kekabs,

    ko pakai keyword berak ker? betul? hahahahah bodo meng. mmg berak adlh sinonim dgn ko okeh.


    BA

    ReplyDelete
  7. a'ah..pakai keyword.
    berak adalah inzal.

    serius tak tipu.
    aiyoo..cikdu2...

    ReplyDelete
  8. hahah ya ke kekabu??

    mati la aku sewel.

    hah. report duty. sapa dah masuk sila daftar nama di sinih

    ReplyDelete
  9. BA : sep sep sep tom tom tom

    ReplyDelete
  10. dah masuk......
    babai u olsssss

    tak sempatlah nk berparty-partyan di blog lama malam nih ... huh

    ReplyDelete
  11. meng,

    aku lapor diri ni... tengs... puas gak menggugel, tp bila refresh blog diarisuperman, tgk2 dah reveal blog baru... yeeeaaahhhhaaahhhhh

    ReplyDelete
  12. ada ni hah... wa pembaca tegar blog lu beb, cuma wa tak komeng2 jeh... wa bz sket la since cik bayne nak kahwin 8jan ni,... btw, wa nak menjemput korang2 semua ke majlis perkahwinan dia ni... cane wa nak kasik card ni? email ke, mencapap kat sini je ke? jemput kat FB ke?! cane cane ?

    ReplyDelete
  13. saya cadangkan bg kat Meng, nnti Meng post kan dalam blog...hehe

    ReplyDelete
  14. check in jap... jom pi mesjid

    ReplyDelete
  15. selamat petang cikdu n Havocs semua

    mofaaz melaporkan dirik

    ReplyDelete
  16. motip mengelat tak acik ok ungu

    ReplyDelete
  17. Meng

    tukar laa layout blog nie....aku suka blog lama lagi....

    p/s martee laa dok merongot kat cikdu

    ReplyDelete
  18. ok, cadangan dterima.. nnt org post card kat gmail meng.. tq semua... sila dtg, yach?!!

    ReplyDelete
  19. insyalahh bila kendurinya tuh??

    ReplyDelete
  20. mummy jajie..jajie dah sekolah ke?..dia dah ada bf ke?

    ReplyDelete
  21. kendurinya pd 8january.. dtg eh?! tp tolong la jmpe aku kat khemah menunggu tu, aku nak la kenal korang smua... perkenalkan diri dn sila lapor diri kt situ taukk?!!

    BW, jajie lom skolah lagik ar, nx year br 6yo.. lom ada bf, nak recommend sesape ke? saya mak yg sporting, buleh sajorkkkk!!! janji uangnya lumayan deyhhh seperti SM Nasaruddin... gituhhhh .. ahaxxx

    ReplyDelete
  22. heheh mummy jajie..ko takmo tukor nama ke? dia rang seme nak tukor nama kat rumah baru ni..identiti baru katanya..gila btol lah depa....hahahah

    ReplyDelete
  23. hai.

    i org baru kat sini. sila beri tunjuk ajar. nice blog btw.


    fabeles cat.

    ReplyDelete
  24. eh... aku yang masuk tadikk

    ReplyDelete
  25. tukau nama?! yelah, mmg kena tukau since aku dah beranak dua ni, kang kecik ati ayam si yusuff... nak pk bkn boleh kejap2 wey, makan hari!!! hehehehehe..

    ReplyDelete
  26. hye febeles cat

    nice nick.. mesti manje kannn... auwww

    gadis pun reader baru kat sini..

    FC tunjuk ajar la kat gadis juga

    ReplyDelete
  27. hahah korang gila..bagi la nama baru aku wei..takde nama ni

    heheh mummy jajie cepat tukor nama..hahah

    mati lah aku pening dah tetau sapa dah ngan nama nama baru tuh..hiks

    ReplyDelete
  28. hahahaha

    patut la nama pon gadis keliru. sampai salah2 nama jadik anony.

    ReplyDelete
  29. hye saya reader baru di sini..

    ID : 101192D9

    Nama : Jejaka Kesepian

    Umur : 25 tahun

    berkulit cerah dan sedap mata memandang.. bekerja di sektor awam dan ingin mencari cinta sejati

    ciri_ciri wanita yang dicari: baik dan boleh dijadikan teman hidup.

    ReplyDelete
  30. hai jejaka kesepian.
    saya gadis comel.
    kategori: juvie.
    tidak merokok.

    inche jejaka menepati ciri2 yg gadis nak. mari berkenalan lebih rapat. auww..

    ReplyDelete
  31. gadis bulu jembut sejemputDecember 17, 2010 at 3:31 PM

    saya baru terjumpa blog abang ini...

    sila tunjuk ajar saya tau abang supermeng...

    kepada jejaka kesepian.. saya juga gadis sunyi..

    Sila jumpa saya di zoo negara ahad ini jam 4 ptg deh! Kita berkenalan.

    ReplyDelete
  32. cik puana meen yg tgh pikir2 nk tkr nama jgklaDecember 17, 2010 at 4:00 PM

    BW: ngeh ngeh ngeh...

    kebetulan okeh..iols masuk blog cikdu smlm..then u know how la kan i found out blog baru ni kekeke..

    nasib bai sempat lapor diri sblm iols fly esok..kalau tak mesti seminggu kemudian sudah ketinggalan

    ReplyDelete
  33. puana laaaaaa

    ReplyDelete
  34. Gadis bosanla.. Dalam teksi ni.. Nak balik kampung halaman asmara..

    ReplyDelete
  35. cik puan meen..
    da nk fly ke seberang ye?slmt berpindah, xsmpt pon nk lepak minum kopi ngan akak :)

    gadis keliru..
    bestnye balik kg..enjoys :)

    ReplyDelete
  36. hahahahah korang gile

    hai i gadis pemalu..i tak reti nak komen apa sebab i pemalu sgt

    tapik i nak berkenalan jugak bulih? i bermata seksi auwwww

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum..

    selamat berkenalan sume..i gadis desa yg masih dara..

    *matila gila hahahha

    ReplyDelete
  38. auwwww hahah tak kerja aku arini duk komen sana sini cam org giler..hahahaha..

    ReplyDelete
  39. Bohsia Kotadem aka Hetty KoesDecember 17, 2010 at 4:58 PM

    ASL plis

    ReplyDelete
  40. hahahahahhahaha asl tu aku alergy sepi ok..hahahahha

    ReplyDelete
  41. Gadis Pink,

    Nyah, aku tgh wat facial ni. Jom join! Kasi ilang stress..hehhe *tgh tgu beautician urut tetek

    ReplyDelete
  42. gofren herman tino..

    ade plan karok tak hujung mggu ni?
    inzal tak kena urut tetek nyah?

    ReplyDelete
  43. gilakk urut tetek..haha..aku geli ok tang tu..no no no..hahahha

    tapik aku teringin nak g berurut sebab badan byk angin..hurmmm

    ReplyDelete
  44. cik puan meen takde nama baru lagiDecember 17, 2010 at 5:32 PM

    hahahahah...iols meroyan sorang2 kat havocado, kat sini uols yaaa..

    weiii...meh la cemolot semua sblm iols fly2 esok

    ReplyDelete
  45. mau urut yg sedap? br mlm tadik aku gi urut kat sect 18 shah alam ngan kak suti.. rm50 sajork, tp sgt sedap urutan nya... dr pungkok sampai ketet dan jugak sengkak menyengkak rahim... dia akan pgg every single inch of the body without fail kecuali fefet la... mau kah?! angin akan kuau mendebus2dr rongga2 yg terbuka, percayalahhhhhhhh

    ReplyDelete
  46. cik puan meen nak jadi gadis pink jugak boleh?December 17, 2010 at 5:36 PM

    baby-Q, eyyyaaah..esok sudah mau fly2..tak sempat juga nak jimba2 ngan gadis2 kotadem yg pingitan semua tu...

    gadis pink..u look pink, awwww!

    ReplyDelete
  47. meen.. take care di tempat baru. enjoicee..

    sapa pulak auntieseeker tu

    ReplyDelete
  48. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  49. comey nye yusuf.....iyer lah dah mummy nye pong comey anak pong comey...geram nak gigitt..pinjam sehari aunty seeker bulih?

    ReplyDelete
  50. Gadis dah sampai kampung nih.. Gadis pujangga desa tak balik kg?

    Jom semua ratah ikan bakar..

    ReplyDelete
  51. hehhe gadis keliru..iols dah kenyang mkn ikan bakar tadi dan macam2 jenis lauk..so mlm pose pose mkn roti je

    ReplyDelete
  52. gadis pink..

    hari ni pakai spenda ape?.. pink jugak ker?..

    motip sunyi jer???

    ReplyDelete
  53. motip aku kat sana ko kat sini..aku kat sini ko kat sana camne?..hahahah

    ReplyDelete
  54. BW, ko kan dan2 la mak dia pon comey... penah ke ko tgk hakak ni dek oiii?!! tu yusuff tgh buat muka ganaz tu, sket ari lagik hakak tukau gambo dia buat muka shueet ehhh?!!!

    BW, kalau tgk yusuff secara live dgn otomatis nye mmg akan menggigit tanpa sedar... kekdahnya, tgk muka dia tu mcm mintak kena gigitlah!!! ahax!!

    ReplyDelete
  55. hahah btol tu aunty..mmg muka minta digigit..nanti yusuf besor kawin ngan M anak dara si BA tu yach..hahaha sama2 patut digigit

    eh aunty seekers saya pong baca blog aunty ngan adik aunty tu okeh..heheh so tepek2 gambor saya tgk juga la...

    ReplyDelete
  56. BW, really ahhh?!! hakak dh lama dah tutup blog itew.. hakak takde masa la dek, sgt mls dan bila tak update rasa guilty.. so jadiknye baik tutup sajork dan menempel di blog org...

    yusuff mmg pntg tgk anak dara cung cepat je dia nak menggigit, meh kita ketemu kan mereka berdua supaya upacara gigit menggigit dpt dijalankan dgn jayanya.. ayohhhh!!!

    ReplyDelete
  57. hahah cantik tuh aunty...

    tapik M tu takmo berkawan ngan org sgt..tapik dia sgt cerdik..dan tak suka menangis..BA dera pong dia tak nangis ok..gagah btol budak itu...tetau la kalu dia nak kwn ngan yusuf tu mmg jodoh dia la tu..hahahha....mati la jodohkan anak org..merasa BA lempang aku nanti..hahaha

    ReplyDelete
  58. BW, sowwy, ari ni la baru nak bloghopping...

    sekiranya lah dorang tu bertentangan mata, bukanlah lagi ajak berkawan, malah ajak berpacaran!! chehwaahhhh... BA, hampunnn, gurau2 yach?!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...