Thursday, December 30, 2010

Gadis & BMW Sport Ed

Hari ni aku pegi site macam biasa.

Masih banyak kerja.

Sampai kat parking, aku nampak satu port kosong dan terus park. Bila keluar tu, tengok amoi. Seksi. Baju kemeja ketat, lurah terbukak. skirt pendek, spek mata lalat, rambut kaler kaler.

Cun juga.

Tapi yang lebih menarik perhatian aku adalah kereta dia.

"Nice car !"

Aku cuba goda goda sambil mencuba nasib.

"Yeah.. I like the color"

Aku senyum.

Memang lawa kereta dia. Rasa nak inzal kat tengah tengah parking tu.

Ingat nak ayat lelebih, kot la buleh usha usha kereta dia sebab amoi ni nampak muda, aku kagum la tengok kereta dia se gah tu.

Tapi dia tak berapa layan. Dengan hati yang pilu, aku melangkah pergi.

Tengah jalan tu, lupa. Rokok tertinggal dalam kereta. Aku patah balik. Tengok tengok minah tu berlingkar lingkar kat kereta aku.

Apahal pulak ni?

Aku dekat. Dia perasan aku. Dia senyum. Aku senyum.

Then aku perasan sesuatu. Aku pasti, tak mungkin dia pemilik BMW 525i Sport Edition sebelah aku tu.

Beliau cuma gadis tukang letak phamplets kat wiper kereta je.

"U kalau mahu tukar kereta myvi ke inspira ke, kasik tau I larr.. banyak diskaun ma"
"Haaa"

* rebah

20 comments :

  1. yes....malaysia menang........and paling best, PM bagi cuti!!!!!!!!!!!!!!!!!


    yeayyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Ye ker cuti meg rose?

    Aku kerja lah hari ni.

    BMW adalah idaman aku. Tengah kumpul duit 10sen sehari untuk beli BMW idaman.

    Tapi sekarang ramai yang ada BMW series lama tuh. Aku tetap nak yang baru saja.

    Sekian, aku terpaksa terbang hari ni. Terbang mencari mangsa untuk dihisap darah

    ReplyDelete
  4. ye ke cuti?? aku dah apply cuti ni how?

    ReplyDelete
  5. eh btol dah dpt cuti jumaat!!!

    cuti aku boleh ditolak yay yay

    ReplyDelete
  6. adakah aku akan cuti juga?? huwawawawawa.....

    *nanges...berdoa agar aku cuti juga...huhu

    **kalo Meng tak pusing balik harus fikir minah tu kayah....hahaha

    ReplyDelete
  7. *bersiaran dengan suara serak

    Meg rose.ko bukan penyokong tegar indonesia ke..motip ko happy tumpang cuti malaysia.

    ReplyDelete
  8. menang!!!!

    err tapik aku cam dah jatuh centa kt bambang lah! how?

    ReplyDelete
  9. tolak xarz...no indon2...indon benci kita cam nak mati ok....seme nye tak kena kat mata dia rang..aku boikot!!!..hahahha tapik nak g negara dia rang plak???..motip sgt..takpe ni last trip..hahahah

    ReplyDelete
  10. Jgn ler tolak daku bw. nak wat lagu mana. bambang tu vey the jantanz look! i loike!

    Yg msia nyer aku suka fazli. sekalik 19 thn! harus jadik anak ikan tersohor neh hahah.. beza dgn aku 14thn tuuuu..

    Fami pong cute. Muka hadek2

    Tapik Bambang.. urgghhhhh!! bila horny nengok dia :p

    ReplyDelete
  11. Percutian aku tahun depan sumer nyer pandang ke China!!!!

    ReplyDelete
  12. fazli 19?? ahlamakk...kensel..

    okay2..cop amri yahyah...

    **nanges pilih harimau tua...

    ReplyDelete
  13. meg sukaaaaaaaa sama ittew khairul fahmi @ apex..... wkakakakkaa


    LS, cuti esok daaaaaa

    boleh tak we ols bertekak ngan mak we ols....dia tak puas hati Indon tak dapat gol first half hahahha..

    tapi sebab Emak kan. saboooooooo aje laaaaaaa

    ReplyDelete
  14. uitt..

    meg rose, itu apex sudah ada aweks la..

    wuuuu..hancur hatiku...

    ReplyDelete
  15. tak pe kekabs,

    boleh jadik anak ikan wkakakakkakaka :)

    tp memang salute ah dia......

    baru 21 years old uu uh

    ReplyDelete
  16. takpe..sudah cop itu amri yahyah..

    **matilaaa..hahahaha

    ReplyDelete
  17. YUHUUUU

    MARI MAKAN ASAM!!

    ReplyDelete
  18. salam..


    akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    cpicorner.blogspot.com

    dipersilakan terjah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...