Thursday, July 12, 2018

Birthday Trip 2018 : PANGKOR LAUT RESORT

* tala hailer ke arah ke pulau pulau peranginan seluruh Malaysia ...

"Hoi !!!! Sapa berbontot hitam berbelang belang tu?????"

* tengok bontot sendiri....

July agak special sebab birthday month untuk aku dengan OR. So untuk tahun ni kami sama sama celebrate birthday sendiri di Pangkor Laut.

Enjoy the highlight !










































Kunjungan kali ke 2 ke sini selepas lebih 10 tahun. 3 hari 2 malam menikmati keindahan alam semulajadi yang masih tak berubah damainya di sini. 

Sambil terus berdoa, moga panjang umur dan dimurahkan lagi rezeki, dipanjangkan umur, sihat tubuh badan dan mampu memberi manfaat seadanya kepada yang lain lain.......  

Kekal seksi dan hot serta terus menyinar di persada antarabangsa and beyond !

Amin...................



Oh sayangku
Kini kupulang ke pangkuanmu
Kasih dulu sesegar harum takkan layu
Kepayahan hidup berjauhan dahulu
Mengajar aku lebih rindu padamu

Seandainya
Dibukakan jalan cinta
Yang pertama izinkan dahulu
Kan kulafazkan ucapan rindu
Agar terhapus apa yang terbuku ini
Yang ku ingin kasih

Berpayung denganmu
Berteduh denganmu
Di mahligai indah
Kita bina
Atas nama cinta

Mimpi sejak mula
Dari dulu dan kininya
Tiada secebis pun berbeza
Cinta nan satu

Oh sayangku
Umpamanya camar senja
Kembali kumenagih bahagia
Betapa jauh ku mendaki
Dengan harapan dan cinta
Yang agung ini
Ku ingin kasih

Cinta nan satu terukir hatiku
Tiada selainnya
Padamu pertama kali
Hati memberi
Dan semoga persinggahan kan abadi

7 comments :

  1. Selamat Hari Lahir Meng.
    Semoga sentiasa dalam rahmat Allah

    ReplyDelete
  2. Abah aku bape kali dah ajak pi pangkor tp aku tak plan pun sbb nya tak nampak apa yg menarik...hahaha jahat tak aku? hahahaa

    ReplyDelete
  3. Eh lupa plak...hepi besday mengggg...blogger pojaan hatikuuu...kahkahkah...
    semoga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan urusan dunia akhirat...jom pi Komodo Island meng!hahahaha...

    ReplyDelete
  4. Happy birthday to you & Mrs..
    Raikan birthday & raikan cinta..

    #teman tk pernah jejak pangkor island, setakat Lumut je...huhu..

    ReplyDelete
  5. selamat hari dewasa abam Meng dan OR yg ke berapa tak tahu ekekeek

    Semoga sentiasa sihat sejahtera dan dapat terus bercerita dgn kami

    ReplyDelete
  6. Happy birthday, Meng and OR, semoga sentiasa dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, dipanjangkan umur dan jodoh dan sentiasa di bawah perlindungan Pencipta Alam Semesta

    ReplyDelete
  7. happy birthday Meng & OR semoga cintamu mekar di hati. hahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...