Tuesday, May 2, 2017

Cinta Ku Tertinggal Di MALDIVES : The Highlight

Cintaku tertanggal tertinggal di Maldives.........................






























































......................... dan akan terus mencintai.



Oh kasihku takkan hilang
Bila kau ingat kepadaku
Oh cintaku tak akan pudar
Bila kau selalu di sampingku

Rasa rinduku melayang-layang
Mengingatkan engkau seorang
Menyemai kasih di dahan cinta
Haruskah aku terus menangis

Mengapa rindumu padaku
Tak sebesar rasa sayangku padamu
Mengapa cintamu padaku
Tak bisa seluas lautan

Rasa rinduku melayang-layang
Mengingatkan engkau seorang
Menyemai kasih di dahan cinta
Haruskah aku terus menangis

Mengapa rindumu padaku
Tak sebesar rasa sayangku padamu
Mengapa cintamu padaku
Tak bisa seluas lautan

Sungguh, sungguh kutak bisa
menahan besarnya rinduku padamu
Sungguh, sungguh kutak bisa
Memaksa dirimu mencintaiku

Mengapa rindumu padaku
Tak sebesar rasa sayangku padamu
Mengapa cintamu padaku
Tak bisa seluas lautan
Tak bisa seluas lautan

14 comments :

  1. Replies
    1. sekali sekala nak rasa aura romantika di situ... hiks

      Delete
  2. haiyooooo..... daebakkkkk.... agaknya bila la entry maldive nih....takzabarrrr....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mencabar soalan tu..

      yang pending pun tak abis abis lagi nak buat.. ntah2 tahun depan baru buleh siap entry maldives ni

      Delete
  3. cantik sangat pantai maldives ni...no wonder jadi pilihan ramai orang...tapi sempat gak lens kamera ko skodeng minah saleh sexy meksi berbikini :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memula ingat dia topless.. mata aku kan rabun. so aku kena zoom lense nak skodeng

      Delete

  4. ni trip anniversary ke...mmg patut kena mewahhhh..
    sharks tu leh renang-renang kat air cetek je...gila jinak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharks tu memang main main area tu je. kalau time snorkelling dia lari je kalau nampak kita. tak macam penyu2. lagi datang ada. saja tala muka nak suh ambik gambar dia.

      kat resort ni siap ada 18 ekor residents penyu dan setiap mereka ada nama masing masing.

      Delete
  5. Meng ....

    Niiicceeeeeeeeeeeeeeeeee ....

    Seronok tgk gambar !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah. rasanya kalau nak gi maldives ni memang kena splurge baru boleh rasa. kalau bajet2 sgt sama je mcm pantai2 kat malaysia.

      sekali seumur hidup buleh la..

      Delete
  6. Gambar2 tidak memerlukan caption. Subhanallah cantiknya alam ciptaan Tuhan.

    Tapi ada sekeping terkejut jadi Astaghfirullah hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... dah nama pantai memang la pakaian dia org begitu. nasib x bogel terus.

      maldives memang lawa

      Delete
  7. Cantiknyaaaaaa maldives!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...