Friday, December 29, 2017

BAROS, Maldives : Jujur Tak Pernah Melupakanmu......................

Jangan terkejut tetiba keluar entry Baros dan Maldives ni lagi.

Actually macam dah nak closure dah dah patut masuk period meratap hiba sebab dah tak mampu nak di ulangi lagi. Tapi dalam draft aku masih ada gambar gambar yang maybe dah share maybe belum. Jadi malas nak delete..

So hanya mampu mengimbau kenangan manis sewaktu di sana dulu. Maybe trip ter-best sepanjang tahun 2017 ni untuk aku.












































































Dan sekali lagi tahun ni untuk 5 tahun berturut turut, BAROS Maldives mengungguli takhta sebagai World's Most Romantic Resort Award for 2017 !

Mana mungkin bisa aku melupakan mu.......................... !

* kira duit syiling dalam tabung ayam



Mana mungkin
Kanku cari ganti
Irama syahdu mengulit rindu

Bertali arus
Tidak berhenti
Airmataku
Jatuh kepipi

Jika diriku masih kau cinta
Dunia ini indah belaka
Bila munculnya insan kedua
Mendung kelabu bermula

Mana mungkin
Kehidupan
Disisihkan bila kehilangan
Aku kecewa
Kau hancurkan
Kini tiada..emmm
Bahagia

Tidak mungkin
Dapatku ulangi tiap memori
Takkan kembali

Terkulai layu
layari sendiri luka dihati
Berdetik sunyi

Jika diriku masih kau cinta
Dunia ini indah belaka
Bila munculnya insan kedua
Mendung kelabu bermula

6 comments :

  1. tengok gambar pun memang tak boleh move on... uwaaaaaaa.... cantiknyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. nak repeat tu mcm tanggung dosa je

      Delete
  2. Sobs sobsss nantikan percutian kami ke maldives pulaaa.. hahaha silap2 sama hotel baros ehhh.

    Ishh tak sabar la abg meng nak pergi sini... Hopefully cuaca canteq in April...

    ReplyDelete
  3. bulih napok both sunrise & sunset?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...