Thursday, December 28, 2017

2017 : Koleksi Perfumes

Entry wajib hujung tahun. Koleksi perfume yang bersungguh sungguh mewangikan diri ku dan berhempas pulas memastikan aku wangi !

Tapi ada time time tak wangi juga. 

Bukan entry riak !


Sepanjang tahun 2017 ni, koleksi perfume aku banyak yang cuba try test. Banyak yang belum pernah di cuba sebelum ni, jadi aku cuba je lah. 

Kita mulakan !

01 : Grey Flannel Cologne 


Grey Flannel Cologne by Geoffrey Beene, Created by the design house of geoffrey beane in 1976, grey flannel is classified as a luxurious, oriental, woody fragrance . This masculine scent possesses a blend of lemon, orange, violet, cinnamon and rose. Accompanied by woody notes of oak and sandalwood.

Aku pun tak tau kenapa aku teringin nak beli. Bau dia pakcik pakcik sungguh. Dah lah botol dis splash bukan spray. Susah je nak pakai. Tapi bau dia kuat jugak. Cuma kurang kena dengan jejaka muda muda macam aku nih !

Memang jarang pakai.

02 :  Halston Z-14


Halston Z-14 Cologne by Halston, Created by the design house of halston in 1976, halston z-14 is classified as a sharp, woody, mossy fragrance . This masculine scent possesses a blend of cedar, amber, and lasting citrus.

Ni satu lagi aku beli sebab murah dan review macam bagus. Hujung hujung bau kulit kayu manis !

Pernah sekali aku pakai masuk toilet ( time tu malam ) then member aku masuk toilet sebelah dia kata tetiba bau kapur barus. Terus jadi cerita toilet opis aku tu berhantu. Padahal aku rasa bau perfume ni lah punya angkara !

Lepas tu tak berani nak pakai, aku kasik orang. Biar bau kapur barus tu menghantui hidup dia pulak selepas ni..................

03 : Burberry London


Burberry London (new) Cologne by Burberry, In 1856, 21-year-old former draper apprentice Thomas Burberry opened an outfitter shop in Basingstoke, Hampshire, England, and started a fashion empire . With his focus on durable, comfortable fabrics, Burberry’s store became known as an emporium with a focus on developing outdoor wear for local residents and visiting sportsmen. In 1981, Burberry spread its influence into the world of perfumery with its line of men’s Burberry cologne and created an instant sensation with Burberry for Men. For more than 150 years, Burberry has shaped the fashions of London and the world, and Burberry London for men continues its tradition of distinct, captivating fragrances.

Main beli gak ni sebab nak test. OR aku suka dia pakai sampai abis. Bau dia kira OK lah. Mencengkam !

04 : Lanvin Cologne


Lanvin Cologne by Lanvin, Lanvin l'homme is a refined new scent that has sparkling citrus top notes of bergamot, mandarin and neroli, a spicy heart of cardamom, coriander sage, lavender and mint, and a warm, sensual base of musk, amber, sandalwood and vanilla.

Tak pernah pakai Lanvin. Saja nak test. Sedap gak bau dia... Bau corporate. Kalau pakai ada je yang tegur wangi. Wangi lah tapi tak berapa lasting.

05 : Terre D'hermes Pure Pefume Spray by HERMES


Terre D'hermes Cologne by Hermes, Hermes Terre D’Hermes harkens to the scent of a natural man living in splendor . This elegant fragrance debuted on the market in 2006 and quickly defined itself as a leading industry standard. We are pleased to sell Hermes Terre d’Hermes products, including Terre d’Hermes cologne. If you want to buy a gift for the man in your life, this scent makes the perfect choice for that lucky guy. Furthermore, doing so has never been easier. We define customer service by making certain that our products arrive on time in stylish packaging. And if any issue should arise with an order of our Hermes men’s cologne, we guarantee free returns and a quick resolution.

Ni tak berapa asing sebab aku pernah pakai sebelum ni. Kadang rasa macam OK, kadang tak kena dengan hidung sendiri. Kali ni aku beli yang pure perfume, so bau dia memang tahan lama.

06 : Black Orchid Perfume by TOM FORD


Black Orchid Perfume by Tom Ford, Black Orchid perfume by Tom Ford is the first perfume developed under the name of Tom Ford . For his exclusive scents, Ford has developed an intoxicating natural aroma. Tom Ford Black Orchid perfume was developed using the rare and aromatic black orchid. This rare hybrid orchid bloom has the most desirable fragrance of all orchids because of its exotic status. Black Orchid perfume is voluptuously garbed in notes of truffle, ylang-ylang, and bergamot. Those wearing Tom Ford Black Orchid perfume will also be delighted with the natural aromatic qualities of complimentary notes such as black currant, fruit, and lotus wood. Scents also found in Black Orchid perfume include indulgent dark chocolate, beautifully blended incense, patchouli, sandalwood, vanilla, and vetiver.

Ni perfume unisex. Aku memang pernah pakai Tom Ford sebelum ni. Orang kata yang ni bau best tapi bagi aku biasa je. Tak berapa kena dengan hidung. So kadang kadang je pakai. Tapi bau dia memang lasting. Kalau sembur pastu masuk kereta.. melekat bau dia dalam kereta.

Pakai jarang jarang je, lama pulak tu nak tunggu abis.

07 : Jo Malone : Incense & Cedrat Perfume


Jo Malone Incense & Cedrat Perfume by Jo Malone, From its obsidian-colored bottle to its smoky aromatic profile, jo malone incense & cedrat is a skillfully blended unisex fragrance to be enjoyed by the person seeking to evoke an air of mystery. Launched in 2015, it’s an oriental woody that mingles balsamic, smoky, citrus, amber and fresh spicy notes that weaves a rich, sensual experience for its wearers. French perfumer marie salamagne lends her approach to focusing on each natural ingredient and choosing others to enhance, and this is evident in its aromatic profile. It begins with a pleasant tartness of lemon with the spiciness of pepper, followed by a distinctive musk and resin mixture of elemi, olibanum, labdanum and benzoin. Beginning in the early 1990s, the british label has offered a line of luxury fragrances that both men and women can enjoy. With a dedication to quality ingredients and the ability to wear multiple scents together, jo malone forges a unique path in the industry. Incense & cedrat continues that trend, one appreciated by estée lauder since its founder sold the brand to them in 1999. The famous maker’s scents are a favorite of wearers all over the world.

Jo Malone, antara bauan yang aku nak try. Tahun ni berjaya try. Tapi Jo Malone ni perfume dia bau pelik pelik, banyak bau bunga dan buah. Aku tak berapa suka. Incese Cedrat ni bau dia lain sikit tapi untuk unisex. Aku beli kat kaunter di KLIA. Boleh tahan lah bau dia. Aku suka. Dan lasting juga. Sesuai dengan harga. 

08 : Aventus by CREED


Aventus Cologne by Creed, Oliver Creed presented this Creed cologne for men to the world in 2010 . Creed had high aspirations for Creed Aventus cologne. In fact, Emperor Napoleon Bonaparte was the inspiration behind the Aventus Creed cologne. Creed utilized ingredients with strong ties to Bonaparte as he was creating this scent. The result is a fragrance that embodies strong masculinity, perfect for him. Aventus by Creed resonates with men of all ages.

Fragrances contain important elements that make up the scent as a whole. These elements include top notes, middle notes, and base notes. The top notes are the initial hints of scent that hit the nose almost immediately after spritzing or splashing. These elusive ingredients disappear almost as quickly as they appear. Following the top notes, middle notes stay present for up to one hour after application. The base notes bring up the rear, serving as the powerhouse of any fragrance. Base notes will last for several hours after application. This Creed cologne for men contains an enticing combination of apple, bergamot, black currant from the island of Corsica, and pineapple as the top notes. The middle notes include birch from Louisiana, jasmine, and rose with patchouli. The rich base notes of Creed Aventus cologne feature amber, oakmoss, and vanilla.

The bottle of this Creed perfume for men is every bit as distinctive as the essence inside it. The bottle features a masculine horse and rider, depicting the strong and virulent men who will be drawn to this fragrance. The bold black color on the bottle and cap embodies the overall style of products by Creed for men. The entire spirit of Aventus seems to be captured in this aura of genteel gallantry and romance.

Ni memang lama dah jadi idaman. Banyak kali nak beli dan banyak kali tak jadi. Start di Paris, Mekah even online aku usha tapi macam berat hati nak spent mahal mahal macam ni. Lastly kat Istanbul airport terbeli jugak. Tutup mata je lah. Ni perfume paling mahal pernah aku beli tapi aku memang suka bau dia. Memang selayaknya menjadi the best perfume for Men.

Atas sebab aku sangat suka bau dia dan perfume dia mahal. Aku jarang pakai untuk keluar rumah. Pakai time nak tidur jer. Bau dia mengiringi tidur yang lena ! Aku suka.... Orang sebelah pun suka.

09 : ZARA Summer


Midsummer Collection Orange Zest by Zara is a Citrus Aromatic fragrance for men. This is a new fragrance. Midsummer Collection Orange Zest was launched in 2017. Top notes are lemon and ginger; middle note is lavender; base notes are vetiver and musk.

Aku memang suka perfume Zara sebab murah dan bau best. Yang ni aku beli masa kat Sofia, Bulgaria. Murah je.. double pack lak tu. Cuma satu hal nak angkut ke hulu ke hilir. Tak sempat nak pakai, OR aku dah belasah dua dua...

and last but not least.................

10 : New York Amber by BOND No 9


New York Amber Perfume by Bond No . 9, From the company that makes scents out of new york, this is a deep oriental fragrance created by laurent le guerneiit is powerful earthy exotic scent that seduces with its honey tinged resinous aroma. East meets west in this unisexy fragrance.

Yang ni aku suka. Bau dia semerbak. Tapi sebenarnya perfume pompuan tapi macam kena lak bau dia dengan lelaki. Keras tak keras. Kuat tak kuat. Just nice.. Harga leh tahan gak lah tapi memang nak try Bond No 9 ni. Dapat lah beli yang ni. Pakai tak abis lagi.

Perfume ni bagi aku kena try and error jugak. Kadang kadang sesuai kadang kadang macam bau jamban ikut bergerak. Jadi sebaiknya try test dulu sebelum beli atau bertanyakan pada yang pakar.

So korang mesti tanya mana aku beli perfume perfume ni ! OK, aku share. Aku beli online di Frag X.

Menarik beli kat sini sebab harga dia murah dan perfumes dia semua authentic. Aku dah beli few times jugak, tapi kalau boleh jangan beli banyak banyak sekaligus sebab kena VAT. Dia orang ada international shipping ke Malaysia. So far tak de masalah bagi aku. Cuma masalah sikit bila time payment sebab selalu sangkut dan kena call bank untuk verify dulu baru dia orang proceed with delivery.

Boleh cuba ! Recommended.

Satu lagi. Selain dari perfumes, aku nak share sabun mandi yang best ! DUKE CANNON -

"Big Ass Brick of Soap" Smells Like Accomplishment

This superior grade soap product from Duke Cannon Supply Co. is designed to meet the high standards of hard working men. The incredibly masculine scent of Bergamot and Black Pepper evoke a feeling of drinking a fine scotch in a wood-paneled den. Simply put, it is the scent of accomplishment.

So far aku rasa ni sabun mandi paling best. Saiz dia besar.. 3 kali ganda sabun biasa so lasting gak la kalau beli dan pakai. Dia ada banyak colors, so far aku suka kaler blue dengan green.

Boleh usha di sini : Duke Cannon

Okey dah ! Selamat mewangi...............................!

8 comments :

  1. Terre D'hermes Cologne ni mmg best, meng..

    ReplyDelete
  2. Meng Punta perfume posts xpernah mengecewakan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku yang banyak kali kecewa. nak try dan beli tapi bau tak best...

      Delete
  3. Replies
    1. lazada ada. 11 street pun ada. usha usha la tgk harga mana yang murah.
      beli kat website dia pun ok gak tapi shipping charges mahal gegila.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...