Tuesday, August 22, 2017

The Stalker Cafe, Kota Damansara

* masuk ke pentas dengan feel dan microfon di tangan

Syambut lah chintaku duhai shayang...
Chintaku ku ini untuk shelamanya
Biar ku shimpan hati mu itu....
Sendirieyyyyyyy...

* terus kena karen.

Tolong jangan keji abam sebab abam cuma ambik mood je bersempena pegi melepek dekat cafe Stalker by............... 

............................Shiapa?????????????????

Stalkers Cafe

Okey, aku bukan peminat dia. Pembenci pun tidak. Tak tau cemana buleh end up lepak kat sini walhal aku turut sama tumpang keji lite lite kat mamat ni. 

Dengki ke apa masalah ni?

Anyway, Stalkers Cafe by Fattah Amin. Terletak di Kota Damansara.

Usha setting cafe dulu....








Kami lepak di luar je. Usha menu yang ada.


Ada LOPAsta

Main menu

Dan ada jugak FAZlova

Teh tarik Fattah Amin;s Fav. Mau cuba?

Aku datang dengan geng geng GBS. Masa keluar lepak lepak. Tak makan pun, minum jer. Hero aku punya lah bengang bila dia dapat tau aku gi makan kat cafe Fattah Amin. Peminat rupanya anak aku ni. Hish.

Dia tak de pun. Family dia je ada masa kami datang.

Konsep cafe dia santai je lah. Datang lepak lepak minum kopi. Kalau nak jumpa dia pun maybe sekali sekala dia ada memunculkan diri di sini. 

Sebab tak makan sangat, kami order cakes je dan minum minum.

Cakes

Teh tarik Fattah Amin

Air apa ntah

Waffles

Harga.

OK lah kalau nak datang makan makan. Jangan la benci dia. Tak baik. Kesian dia. Anggap je la apa apa tu rezeki Tuhan bagi kat dia. 

Jangan la hasad sangat kat dia. Kang lama lama fasa dia akan tamat juga.

* rampas microfon...

Syambut lah chintaku duhai shayang...
Chintaku ku ini untuk shelamanya
Biar ku shimpan hati mu itu....
Sendirieyyyyyyy...

Atas ada gym dia.

Stalkers Cafe
No. 3-1, Jalan PJU 5/3,
Dataran Sunway, Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Hours: · Daily 3PM–1AM except Monday (Closed)
Phone: +60 3-6144 6780

FB :  /stalkerscafe/

12 comments :

  1. time tk peak ke..sbb tk brp rmi org..ke mmg dh tk rmi mcm ms viral dlu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe malam kot.. org tak ramai. tak tau la rupa siang cemana

      Delete
  2. kalau bukak utk breakfast lagi best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti menu dia ada CAPATAH = Capati Fattah

      Delete
  3. aku bet, kalau ko yang bukak cafe lagi meletop...nama cafe "supermeng cafe" beratur pembaca ko datang Meng

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua datang nak cerca... aku dah agak daaaaaa

      Delete
  4. Hahaha..hero peminat lopatah rupanya..apakah??

    Dolu kedai dia ala2 hidup sogan jer..xdak org. Skali endorse patah amin..viral terus eh smp ko pon dtg meng..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksudnya cafe ni dah wujud sebelum fattah amin popular lagi kah?

      dan cafe ni bukan dia punya ke? bukan run by family dia ke?

      oh....

      * angkat sepanduk tertulis 'PULANGKAN DUIT KAMI !!!'

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...