Sunday, December 21, 2014

Selamanya Harimau Malaya

Tahniah Thailand for wining AFF Suzuki Cup 2014. Great fight and great match.

Untuk team Harimau Malaya‬, thank you for making us proud by going this far and a great return leg final game. Nothing to be ashamed of. Eventually cuma satu team je boleh menang.

Selamanya Harimau Malaya !!!


Meh pegi celebrate dekat Absolute Thai Restaurant or Thai Odyssey. Masad Masad. Mana tau ada diskaun.

Happy weekend dan jangan sakit hati atau kecewa dengan kekalahan ini. Next time cuba lagi.



Sakitnya tuh di sini Di dalam hatiku
Sakitnya tuh di sini Melihat kau selingkuh
Sakitnya tuh di sini Pas kena hatiku
Sakitnya tuh di sini Kau menduakan aku

Teganya hatimu
Permainkan cintaku
Sadisnya caramu
Mengkhianati aku
Sakitnya hatiku
Hancurnya jiwaku
Di depan mataku
Kau sedang bercumbu

Sakitnya tuh di sini Di dalam hatiku
Sakitnya tuh di sini Melihat kau selingkuh
Sakitnya tuh di sini Pas kena hatiku
Sakitnya tuh di sini Kau menduakan aku

Sakit sakit sakitnya tuh di sini
Sakit sakit sakitnya tuh di sini

Teganya hatimu
Permainkan cintaku
Sadisnya caramu
Mengkhianati aku
Sakitnya hatiku
Hancurnya jiwaku
Di depan mataku
Kau sedang bercumbu

Sakitnya tuh di sini Di dalam hatiku
Sakitnya tuh di sini Melihat kau selingkuh
Sakitnya tuh di sini Pas kena hatiku
Sakitnya tuh di sini Kau menduakan aku

Sakitnya tuh di sini Di dalam hatiku
Sakitnya tuh di sini Melihat kau selingkuh
Sakitnya tuh di sini Pas kena hatiku
Sakitnya tuh di sini Kau menduakan aku

Sakit sakit Sakitnya tuh di sini
Sakit sakit Sakitnya tuh di sini

Lagu ni agak catchy tapi penyanyi dia ....... pergh... Roar !!!

4 comments :

  1. naib juara pon dh kira ok la tu kan

    ReplyDelete
  2. Walaupun tak tgk, tapi tetap baca baca gak perkembangannya ...

    Tahniah HARIMAU MALAYA ......

    ReplyDelete
  3. semalam punya game aku tak dapat pi, tapi first leg SF vs Vietnam hari tu aku sempat berdesup ke Shah Alam

    mereka dah mencuba sebaik mungkin , tapi kudrat pemain dgn faktor usia membuatkan mrk tak dapat bertahan full time 90 minit

    tahniah pada team Harimau Malaya, harap dapat diketengahkan beberapa bakat2 muda yang berpotensi selepas

    Insyallah

    ReplyDelete
  4. ZF : ok sangat sangat la..


    Ghaz : tahniah.... terima kasih

    * bagi pihak ni. hehehehe


    Rezeki : Insya Allah...

    moga terus maju jaya harimau malaya... !!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...