Thursday, January 15, 2015

Senja @ Koh Lanta

Okey. Relaks.

Layan senja di Koh Lanta. Enjoice !



















Layan sunset di hari kedua.







 

Sememangnya Koh Lanta is one of the best spot to watch sunset !

Okey lah.. di kurniakan sunset yang cantik jugak dan sempat to move around to few places sebelum malam menjelang !



Biarkan berlalu
Semua kepedihanmu
Lelapkan matamu
Biarkan mimpi membawamu
Ke mana kau mahu
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siang kan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Biarkan berlabuh tirai kisah semalam
Yang indah itu ada padamu
Dengan setiap impian dan harapan
Selamat malam
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Kan ku menjadi arjuna dalam mimpi-mimpimu
Kan ku panah tepat ke jiwamu atas nama cintaku
Pari-pari ku utus bawa kau ke sini lagi
Terhapus semua air mata dengan senyuman

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...

Selamat malam sayang
Selamat malam kasih
Selamat malam sayang
Woooo...
Tidurlah sayangku
Siangkan tiba bercahaya
Bermula baru semua untukmu

Selamat malam
Tidurlah sayangku

p/s Terima Kasih untuk 2 juta pengunjung blog Supermeng Malaya !

19 comments :

  1. 2 juta! weeee....hoooo!!! well done and keep it up the best blog as I can say ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah Meng untuk 2juta peminat

    ReplyDelete
  3. Wahhhh..2 juta?!! Tahniah2!! dah ler wat fan club dah bang meng..hihiks

    Sunset lawaaaaa #ilovesunset *tetiba hehe ;P

    ReplyDelete
  4. 2 juta dah! Wah!
    Sama sama kasih.
    Terima kasih sebab share banyak info dan gambar menarik serata dunia.
    Supermeng! Saya mesti pilih!

    ReplyDelete
  5. yeah...clap clap clap sambil nyanyi 150juta kali...

    ReplyDelete
  6. Anil : terima kasih..

    rezeki. tak de la kecewa sgt mcm kecewanyanya korang berbaju raya tapi hujan di samui tu..

    * lari...............



    JJ : thank u.. eh bila pegi borocay?


    CC : bukan peminat lah. pembaca.

    ntah ntah sejuta tu aku yang dok klik2 sendiri kot. hahahaha

    ReplyDelete
  7. Mya : tak payah nak memilih sgt la normaya oii..

    hahahaha

    thenfks sebab kau sudi baca aku merepek di sini.

    aku harap aku masih mampu merepek utk tahun ni dan tahun2 akan dtg..



    Nasa : jangan nyanyi lagu tu. teringat tertinggal kunci kereta kat kalumpang !



    Ena : terima kasih ena azman.. ko ni artis tu ke?

    ReplyDelete
  8. An : terima kasih. x payah nak berfan club lah.. nanti ada yg bergaduh berebut jawatan..

    hahahhaa

    ReplyDelete
  9. Setiap pagi mesti baca blog ni dulu.
    Tahniah. Sekejap je dh capai 2 juta pengunjung.

    ReplyDelete
  10. JS : terima kasih... kau lah yang buat dia jadi 2 juta kot..

    teruskan baca aku merepek di sini. hiks


    ZF : terima kasih...

    ReplyDelete
  11. sape ckp SM x glemer...ni lah blogger femes dan glamou tau..ramai peminat dalam diam..meh sini kalau x caya...bukan 2 juta tetapi 2 juta 60 ribu ko..itu belum kira kunjungan dari JM lagi :-)

    psst : bila nk up full entri

    ReplyDelete
  12. JM : ngata org...

    meh nak tanya balik.

    BILA NAK UP FUILL ENTRY KRABI??

    * lariiiiiii pekup muka

    takut peminat kejar

    ReplyDelete
  13. Fadlina : apa benda tu. thanks anyway

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...