Thursday, September 6, 2012

Highlight Genting Highland

Highlight Genting Highland aku bawak Hero masa celebrate birthday dia tempoh hari.

Enjoice gambar je sebab aku busy.

* ambik penyapu dan start menyapu keliling.

Cable Car menuju puncak

Outdoor theme park

Salah satu ride

Buaian yang best sebenarnya. Hahaha

Monorail pusing theme park

Laju..........................

Merry Go 'Wrong'

Dinosaur land

TRex

Dinosaur land

Corkscrew

Corkscrew

First world hotel

Berputarrrrrrrrrrrrrrr

Flying Coaster

Nantikan update nya...

Aku tak leh terima lagu ni sebab dia sebut, PADAHAL



Sakit, perih, menusuk hatiku
Saat kamu ucap kata itu

Ku hanya bisa meneteskan air mata
Jatuh rasanya langit ini

Apa salahku?
Sampai kau tega tinggalkan ku
Padahal aku telah berikan segalanya
Belum cukupkah dirimu?
Rasakan cinta tulus ku
Selama ini hidupku hanya untuk kamu

Benarkah salahku?
Ku terlalu mencintaimu
Hingga kau buat aku terlarut kedalam
Mungkin ku tak bisa hidup
Tanpa kamu di sisiku
Ku yakin bisa melewati
Tapi berat… Sayang…

4 comments :

  1. cockscrew tu naik berkali2 pun still rasa serem sbb tepi gaung hahaha! tapi best!

    i loveeee roller coaster!

    ps: wah, sambut besday hero kat genting, kelesssssss ko!

    ReplyDelete
  2. mesti ko jerit keluar suara mariah carey kan?

    ps... Hero cakap.

    "Auntie Biqque.. nak duit raya"

    papa hulurkan tangan dengan tabung ayam kat auntie

    ReplyDelete
  3. 'cock' screw la....

    suka lah tu

    * larrr

    ReplyDelete
  4. nak duit raya, meh dtg umah hahaha!

    screw u cockscrew...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...