Thursday, January 6, 2011

I Am Back... !


I’m back from vacation. My mind is still somehow there after a full week away, the longest vacation I’ve ever taken. I think :-)

It’s tough getting back on track (not to mention unburied from email after not really checking it). So lots of settling back in to be done.

I managed to stay away from any virtual connection for a week. I didnt bother about checking my email. No time for blogging, no news feed for facebook. It was nice… but tough to get back into the swing of things.

Thanks so much to friends for spending time with me. It was fun indeed. Thanks to you for wishing me back safe and sound. I had nothing to worry about. I will get back to blogging for real once i am ready.

Vacation got off to an inauspicious start.

But mostly it was a relaxing week. Not thinking about anything else, other than pondering a few big picture issues, but vacation was mainly about vacation – a good thing. I spent more time exploring my other passion; photography. I am still learning and very happy with my new toy. Gonna go play with it a little more.

Thanks for hanging with me and this blog during my time away. It’s good to be back – recharged and ready to dive back into work and the blog. 

God willing.

43 comments :

  1. hah gambor takde ke? hiks

    ReplyDelete
  2. Welkam back, Supermeng!

    Salam BW. Moh bekpes. Hujan pepagi neh. LApor. :p

    ReplyDelete
  3. hepi hepi...hehe...

    selamat pagi!!! selamat pagi meng! selamat pagi BW! selamat pagi xarz!!

    ReplyDelete
  4. selamat kembali ke tanah air...selamat kembali berbloging semula....harap2 semua sihat walafiat....jaga diri baik2... :)

    ReplyDelete
  5. nak bekpes la..tapik tunggu geng lamabt sampai sebab ujan

    ReplyDelete
  6. BW, nah aku ada karipap lagi 2 ketul...makanlah...

    air teh ni kita share ye..hehe...

    kawan ungu dok puchong...dia cakap tiap2 malam ujan...balik keje selalu kena ujan sebab naik moto...hrp2 dia cepat sihat..:)

    ReplyDelete
  7. ohoo baru aku ingat aku kena pos benda kat ko ungu...hiks...

    ReplyDelete
  8. daun kan BW...yeay yeay...hihihi

    ungu transfer wang pos...?

    ReplyDelete
  9. akua lempang budak ungu ni kan mau?

    hahahha mati la garang

    ReplyDelete
  10. Aku dah bekpes tapik cam tak kenyang? rasanya dah baca basmalah.

    Uit! AKu dah gumuks giler!!!!

    Bila nak insap neh!!!

    Pagi Ungu.. muahhh.. hehehe. hari ni mood ok sbb bos aku kasik aku release payment! So, no more harresment from vendor ku.

    Meng, kalau ko just letak piccas2 scenery time travel pong occay.

    Lelama jadik blog travel sesilap leh wat duit cam member chinoz aku.

    Keroje dia? Melancong.. melancong melancong! La ni kat russia!!

    ReplyDelete
  11. *sengih2..

    yey yey ada update... aku happy...

    **baru semalam aku give up menunggu(tapi dok refresh sampai termimpi)

    welkam back mr.sup..we love u..

    btw.. bw aku dah dapat segala yang kau pos.. campur keychain yang ko pos+tasya.... makin meriah koleksi aku..


    **happy...

    ReplyDelete
  12. kau dah lempang ke blm BW...hehe...

    Xarz...nama dia chinoz ke? aku pernah admire kat sorang lelaki, nama dia chinoz...sebab muka dia chinese look n dia sangat ensem...hehehe...

    ReplyDelete
  13. hehhe.. nama dia leo. comey gaks. budak guilin, china. aku mmg panggey dak cina chinoz.

    Ko nak kenalan? umor dia 23-24thn sajork. occay tak? hahaha.. aku nak tukau propesen jadik match maker leh?

    ReplyDelete
  14. takmo la...muda sangat..hehe... apa kata untuk kau je xarz...kikiki

    ReplyDelete
  15. ada lagi key chain korea n bali utk ko lily

    ReplyDelete
  16. kalu kat ko dah mude sgt ungu.. kat aku errrk??

    Anak ikan? Hehehe..

    Ungu, semalam kan umah nebor aku kena rampok. Sempat aku main mata dgn mamat polis forensik. Hensem. Tinggi. rasanya umor dalam 28-30. ko nak? heheh

    ReplyDelete
  17. hahaha...ko ni, setakat main mata je ke...ada tuko2 no phone tak?
    takmo la xarz...

    ReplyDelete
  18. hehehe.. tak dan nak tukar no fon sbb aku penat.

    cuti aku tak lulus lah tuk taipusam nanti. sedey..

    ReplyDelete
  19. bagus la....boleh teman aku..hiks...opis aku tak cuti pun taipusam nanti....hari hol pun tak cuti....

    *nanges...

    ReplyDelete
  20. Morning havocs~

    Supermeng~ I don't usually make this kind of confession - I really missed you! Welcome back :)

    ReplyDelete
  21. aku cooti taipusam tapik aku nak minta cuti hari jumaat lepas taipusam. silap2 taipusam pong kena dtg keje. odit nak mai dah next monday.

    *nanges jugeks

    ReplyDelete
  22. ada lagik?..

    hohohohohohohoh...

    *sengih memanjang..

    aku happy ni sebenarnya...

    aku gaji hari ni.. hahhahahahaha


    *tembak semua orang guna duit..

    lalalalala

    ReplyDelete
  23. Odit dtg awal tahun? Huu~ (atau company kitorang saja auditnya dtg akhir tahun?)

    Nah tisu xarx~

    ReplyDelete
  24. sambut duit yang lili tembak..

    yeay dapat 100...hehe...

    ReplyDelete
  25. aku tak der mood nak keja ni ungu... aku tak suka ini negara.. aku suka Malaysia tanah airku yang tercinta..


    *salam perantauan dari Timor. (minum milo)

    ReplyDelete
  26. korang dah sarap?..

    *datang jin mencapap dengan terlebih aksi..

    **matila orang menyampah..


    (kembali ke alam berzakh)

    ReplyDelete
  27. hujan emas di negeri orang kan...

    kau keje fulltime ke situ lily...

    ReplyDelete
  28. CONTRACT SAJORK UNGU



    hahaha... bold dan CL menunjukkan penegasan..

    ReplyDelete
  29. huhu...kau marah ke lily...takpe, nanti cari keje kat malaysia je la...

    ReplyDelete
  30. eh marah apanya ungu...

    syukur dah ni kontrak ungu... kalau tetap.. mati kering aku kat sini.. hhaahhahaha...

    tema hidup : kerjalah di mana sahaja..


    *matila tema hidup tak best...

    ReplyDelete
  31. Cik Kopi.. makaseh atas tisu yg diberi uhuks! (sambil menghirup kopi o ) hehehe..

    Tah ler. mmg biasa odit awal thn or at least by february.

    Tapik yg neh mmg giler awal.

    Aku baru join ini kampen. terus rush tuk odit!!

    *pitam tepi printer!

    ReplyDelete
  32. hoyeh hoyeh!!!

    besemangat tiba2..matilah!

    ReplyDelete
  33. jom tukor kerja lily...

    intai zul..kat temapt ko ada kosong?..heh tapik dakmo jadi cikdu

    ReplyDelete
  34. BW, kalu aku berhijrah ke Indonesia occay tak?

    Rerasa dapat tak lelaki seganteng Bambang? hehheeh.. ganteng kah ittew bambang?

    ReplyDelete
  35. **mak hadir dgn seluo lipat smpai lutut.

    Welkam back Meng.

    ReplyDelete
  36. ko g la hijrah xarz..lebih seminggu ko menangis nak balik

    pergi cuti lebih 5 hari mula la gelepur nak balik m'sia tak sabar2 ..rindu tak keruan tetau kat sapa...wpon lah selawa mana negara org..nampak bumbung airport pong dah melonjak gumbira..hahaha

    ReplyDelete
  37. napa kak ina? banjir ke?

    ReplyDelete
  38. mgkin ada misi mencuci kilang kot..hiks..

    ReplyDelete
  39. bw,
    belum banjir lagi johor w/pun ujan turun lebat2.. ni baru lepas ujan.

    ungu,
    yezzzaaaa... bukan cuci kilang...cuci jamban opis...mak kan cum segala mende...

    Kepada sume,
    meh makan asam!

    ReplyDelete
  40. Meng,

    Nak ngk gambo.

    Misti ko dah beli kamera canggih.

    ReplyDelete
  41. wahhhh..meriahnya..

    td rase dah komeng, tp tak kuar cos tk identify nick hahaha

    kabare u olss??

    have a nice day

    ReplyDelete
  42. senyap je...

    yuhuuuuu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...