Friday, June 3, 2016

Jom Makan : Flicker's Diner, Citta Mall Ara Damansara

Keluarkan entry makan makan sebelum Romadhon menjelang !

Kali ni dating berdua-an jer !

Tak tau nak gi makan mana try kat sini. Dah lama perasan baru rasa nak try sebab sebelum ni macam suram suram je tak de orang datang.

Flicker's Diner

Terletak di tingkat 1, Citta Mall. Sebelah Subway.

Macam kurang orang, so kalau nak makan damai damaian boleh cuba di sini.

Usha dalam resto dulu.

Depan kedai

Belah dalam

Boleh lepak luar

Atau belah dalam

Cozy jugak suasananya

Food dia more to western and mostly pizza !

Usha menu dulu.

Are you ready to play? Nak makan bukan nak bermain !

Main dishes

Minuman

Tak berapa tau nak order apa. OR tu macam kenyang. Aku je acah acah lapar.

Ada promisi.

Mau cuba yang ini?

Atau ini?

Menimbal balik tengok menu depan belakang, akhirnya ini yang kami order.

Some juices. Guava dan Fruit Cocktail. OK lah.. agak pricey skit minuman dia

Kami order desserts come with free cappucino. OK. Not bad

Seafood Oglio Alio. Hmm tak sedap mana. RM 22

Haiwaian Chicken. Ayam ada nenas skit dan mashed potatoes. So so. RM 25

Desserts. Waffle with ice cream. Waffles keras dan kering. Tak fluffy dan gebu gebas.

Makan tak abis

In fact. Main dish pun kami tak abis.

Setakat boleh makan je la. Rasa tak kick sangat. Harga agak high end. Portion agak banyak jugak but nothing to shout about.

Boleh try sekali dan tak terasa nak datang lagi. Sorry !

Pricey kan? 2 for Rm 85

Tapi nice place to lepak lepak with friends.

Flicker's Diner
Lot No. 07, 1st floor,
Citta Mall,
no. 1, Jalan PJU 1a/48,
Pusat Perdagangan Dana 1
Petaling Jaya, Malaysia
03-7859 7974

FB : Flicker's Diner Ara Damansara



Selamat mencuba !

10 comments :

  1. promisi?? maksudnya -) promosi + misi ha ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah maksud dia.. pro kepada missy.

      salah eja la tu. malas nak betul kan

      Delete
  2. 1 tip..kalau kedai tu tk de orang @ orang tak masuk, maknanya tak sedap la tu...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe. maybe not. ..... tak pe la dah cuba.. lain kali tak pegi lagi dah

      Delete
  3. Replies
    1. iyer... hahahah lama kan? tahap keculasan tu kdg kdg memang x dpt di bendung

      Delete
  4. Kedai tu dah tutup... Tapi kami Cuba makanannya 2 kali Dan rasanya sedap... Especially the pumpkin soup and Spaghetti Thai Ragu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tutup ke? x perasan pulak. Jarang naik belah atas atas tu

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...