Wednesday, April 16, 2014

Mintak Cuti....

Aku nak gi Nagoya ni.

Nak beli kain untuk baju raya. Tema tahun ni adalah kaler rainbow berapi. Hahahaha.


Ah. Semua orang nak gi Jepun, membakar dendam kesumat di jiwa. Aku pun nak gi usha jugak lah. Mengutip sisa sisa sakura.

* kemas beg pegi epot pakai baju ninja turtle.

Nanti jumpa lagi. Doakan aku selamat pegi dan selamat kembali.



Furishikiru ame no naka o
Ashibaya ni toori sugita
Natsu no hi no inazuma no you ni
hakanaku kieta futari no koi
Aaaaahhhh...
Are hodo hageshiku moeta
Kokoro ga ima wa hai iro no ribaibaru
Aaaaahhhh...
Kurikaesu dake no omoide wa
yomigaeranu kako no monogatari
Yukizuri no hito naraba
Wasuraremo suru keredo
Namida gumu rasuto shin dewa
Ai no fukasa ni kizuite ita
Aaaaahhhh...
Arehodo yasashikatta anata no
Omokage ga ima wa aozametari ribaribaru
Aaaaahhhh....
Kurikaesu dake no omoide wa
Asu wo shiranu kako no monogatari
Aaaaahhhh...
Are hodo hageshiku moeta
Kokoro ga ima wa hai iro no ribaibaru
Aaaaahhhh...
Kurikaesu dake no omoide wa
Asu wo shiranu kako no monogatari
Aaaaahhhh...
Are hodo hageshiku moeta
Kokoro ga ima wa hai iro no ribaibaru
Aaaaahhhh....
Kurikaesu dake no omoide wa
Asu wo shiranu kako no monogatari

14 comments :

  1. Selamat ke Jepun Meng! Semoga dapat shoot gamba yang cantik-cantik... waaaa... best lagu Jepun tu.

    ReplyDelete
  2. arghh ko pun pegi jepun ke?

    apsal tahun ni patutnya tahun melawat mesia..suma pakat pegi jepun.


    paling rentung, ko pegi nagoya!! tempat yg aku nak pegi june ni ! tapi terpaksa dilupakan niat ittuuuuu


    ko gi japanese alps tak?

    ReplyDelete
  3. oiii...bersakura plak ko? ramai lak gi negara sakura skang yek...

    ReplyDelete
  4. Ko nak ke Nagoya, Jepang ke Nagoya Textiles? Kalau ke Jepang memang meraung ah dak Nana. Alkisah trip dia kan cancel, xdapat green light.

    ReplyDelete
  5. wohooo hebak supermeng sopping baju raya kat nagoyaaa....hehehe siap tema rainbow berapi lagi...leh bayang dah percikan api kat baju nanti, siap berasap2...hahahaha

    ReplyDelete
  6. jauhnya...beli kain untuk baju raya ke nagoya. mahal harga tiketnya daripada harga kainnya..

    ReplyDelete
  7. Bag meng, nk kain dari nagoya sepasang plzzzz, alhamdulillah hasil cedok info dr blog ni jm berjaya jelajah jepun ahaha hamboiii walhal baru pegi dlm beberapa area je. Epy holiday vlk nanti harap2 x ada drama bersiri spt di china tu

    ReplyDelete
  8. NAGOYA MALAYSIA KAH? SUSPEN JE MENG INI.

    ReplyDelete
  9. Adik adik ku sekelian alam. habang dah berjaya jejak kaki di Na Goyah !!! ( nanti aku kasi gambar nak bagi Nana lebih Goyah !)...


    NanaT : sila akur kalau tak dpt green lite.. maybe next time ada lagi.

    tapi june ek?

    still ada masa tu nak berdiskusi.. apa kata gunakan pendekatan psycho ala ala mental...

    mujur2 lepas.. hahaha

    Japanese alps !

    Dah pegi dah.. * wink wink

    ReplyDelete
  10. Ali : insya allah...

    mabuk dah ni.. cuma sakura pun tinggal yang berguguranzzzz jer..

    keji, tak tunggu aku.


    Mya : thenfks.. memang kena banyak berjalan neh...


    HB : aku gi bersihkan sisa sisa tinggalan JM, BK, Ciku dengan Azra je nih.....



    BK : Nagoya Textile kena KIV lah.. kain kain terbaru dan terkini belum ada stok.

    hahahaha


    ReplyDelete
  11. DJ : ha la.. di hari raya perlu nampak baju rasa ada motip bunga sakura kat dada..

    baru rawk.


    Gunadi : kalau beli 20 pasang. lebih kurang je la harga dgn tiket..

    20 pasang sebab baju raya kena ada effek kain langsir kat belakang.. senang nak sapu lantai.. hahahaha


    JM : thanks...
    seronok ek jepun. x per. korang dah balik, aku lak nak riki riki apa yang tinggal ni...


    MKL : Nagoya batam. hahahahaa

    ReplyDelete
  12. kheeeeji ! FM satu ! bluek :P

    ReplyDelete
  13. NanaT : alamak. tak beli pun. tak pe nanti aku bg yang lain lain.

    aku ada utang nak kasik FM kan?

    nanti aku ushakan penghantaran segerah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...