Monday, September 21, 2020

BDAY TRIP 2020 : 03 - THE HAVEN, All Suites Resort Ipoh | Part 02

Masih lagi di The Haven. Penginapan laksana sebuah syurga kedamaian !






Whether you're a tourist or traveling on business, The Haven Ipoh Resort Hotel All Suites is a great choice for accommodation when visiting Ipoh. Set 11.3 km from the excitement of the city, this 5-star hotel commands an excellent location and provides access to the city's biggest attractions. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations. All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. 

The complete list of recreational facilities is available at the hotel, including badminton & squash courts, 5-level swimming pool, fitness centre. 

The Haven Ipoh Resort Hotel All Suites is an ideal place of stay for travelers seeking charm, comfort and convenience in Ipoh.

Fuh. Penat berjogging ni. Gerenti kalau lama dok sini aku jadi fit !

Sambil sambil tu mai kita usha facilities yang ada di sini.

01. Jogging Track

Jogging track mengelilingi tasik. Lebih kurang 600 meter gak bertemankan alam semulajadi dan kasut swarovski. OK lah kan?






Macam ada monyet monyet di hutan tu. Bimbang no more. Kawasan tu macam berpagar so dia orang tak leh nak masuk ke kawasan nih. 

Tapi ada dinosaur !



Tapi jangan takut.. Dinosaur tu kejong jer. Tak daya nak kejar orang ! 

Cuma jangan la buat hal jogging memalam. Tempat ni macam seram gak dowh.






Ada amphitheater jugak. Penat berjogging, buat lah persembahan sorang diri kat situ. Biar monyet monyet bersorak riang !

02.  Gym

Sweat it out at our fully-equipped gym with the latest gear for a cardio workout, weight lifting or stretching. Open 24-hours.

Kalau tak nak jogging buleh gi gym ! Lagi lagi athlete macam aku ni.




Bukan nak puji diri sendiri tapi mamat jaga gym tu siap tegur lagi...

"You not going to the gym today Sir?"

Hah ! Buta ke apa dia ni? Aku yang rupa macam datang buat housekeeping ni dia tanya soalan macam tu. 

Ke dia saja menghina diri ini?

* cry....

03. The Haven SPA

The Haven Spa offers an extensive range of beauty and wellness therapies and treatments for all who seek respite from urban life. We use the finest natural products and essential oils for you to have the best relaxation experience.

Recharge, indulge and be pampered by the services of our well-trained wellness specialists!




Terletak di bangunan Clubhouse tapi macam tak beroperasi jer. Maybe due to covid. So urut je la muka sendiri.

04. 5-Level Swimming Pool

​Our Trademark Seahorse-Shaped swimming pool comes in five-level - jacuzzi, leisure pool, lap pool, children's pool and wading pool, and varying depths, catering to both the old and the young at heart.

Hah ! Ini facilities paling terbaik di sini !












Pool dia besar gila. 

Di kelilingi view yang lawa macam tu. Kalau tak pandai berenang pun orang tak perasan sebab layan view.

Masa dok teman anak aku mandi, ada mamat Bosnia ni tegur ajak borak. Dia kata dia pemain bola wakil Perak FC. 

* mati lah aku tak kenal..

Dia duduk condo situ. Layan la borak cerita pasal negara Bosnia. Suka dia bila tau aku dah sampai Bosnia tu.

05. Dining options. Di sini ada 2 resto iaitu Cuisines Restaurant & The Premiere
 
Cuisine tu poolside bar & restaurant that offers the best of local Asian and Western cuisines.  Breakfast di sediakan di sini manakala The Premiere restaurant offers a private and formal setting for lunch and dinner.​ By reservation only !






Dan ni port lepak lepak minum minum sambil anak aku mandi kolam.










Kalau nak makan lain di luar kawasan kat jalan besar banyak gerai gerai makan siap ada pasar malam lagi. Convenience store pun ada.




Fasiliti lain ada juga children playground, parking dan charging area serta souvenir shop.






Selain tu banyak lagi aktiviti yang boleh di buat di The Haven All Suite Resort ni. Antaranya :

Leisure Facilities - Complete your swim or workout session at our steam room located at the Clubhouse, or enjoy a game of table tennis, badminton, squash, basketball or tennis with your friends or family. 

Nak berbasikal untuk budak budak pun boleh tapi kena belah luar jalan je sebab track keliling tasik agak bahaya.






Yoga / Meditation - Calling all yoga enthusiasts! 

The Haven Ipoh makes for a relaxing outdoor yoga or meditating session.










Flora & Fauna - The Haven is home to many beautiful and unique plants, and to a large number of animals and other wildlife species.










The Haven Ipoh is now at the forefront of Perak’s and Malaysia’s luxury hospitality industry, highlighting the city’s natural assets of limestone hills, nature hideaways and home-grown uniqueness. 






THE HAVEN, All Suites Resort, Ipoh
Jalan Haven Persiaran Lembah Perpaduan Tambun, 
31150 Ipoh, Perak
Tel: +605-540-0000


Antara penginapan terbaik di Ipoh !

bersambung............

1 comment :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...