Thursday, June 25, 2015

Wordless Ramadhan #08

17 comments :

  1. Bang,
    OR masak ke.. atau import dari param?
    - terserlah ada kejakian di situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masak la.. bulan puasa belum makan di luar lagi so far...

      beli kat param tu selalu la.. hehehee

      Delete
  2. ishh...awal lagi dh tgk gambar makanan!..cepat2 scroll ke bawah

    ReplyDelete
    Replies
    1. scroll nampak makanan jugak.. heheheh

      JM cepat post entry masak memasak lak. takkan tak pandai masak kot?

      Delete
    2. Abam Meng!..psst..jgn ckp kat orang JM ni pandai mkn je....

      Delete
  3. thn ni takde masterchoi celebrity ke habang meng?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masterchoi semua cuti memasak kali ni.

      aku nak buat entry aku yang masak.. kau yang lapar ! hahahaha

      Delete
  4. mulut terkunci...mata yang berkaca-kaca macam sedap jer gulai sotong tu....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa enteng tu.. sure kau pun pandai masak macam tu.. silap2.. sedap bukan main

      Delete
  5. first time rasanya Meng buat wordless entry ni.

    nasi minyak ke nasi tomato..siap ada kentang goreng..sedap nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha pengamatan yang bagus. memang first time.

      x tau nak tulis entry apa. tapi kalau blog tak bergerak rasa semacam jer.

      read : ketagih

      kentang tu favourite.. kalau kari kentang kena lebih !

      Delete
  6. Salam Meng,

    Ni mesti orang rumah yang masak sebab nampak semua sedap...betul ke tak? Yang tak menahan tu ada jelatah timun n nenas...kecur air liur ni..(balik kang nak buat lah)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam yati.

      of chos la. kalau aku masak tak de nya rupa macam tu..

      so dah buat blom? aku panggil tu acar.. geng geng acar septriasa

      Delete
  7. Allahurabbi..mabeless oii. Titik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau lagi terror masak kan AJ? ngaku cepat

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...