Wednesday, June 12, 2013

Europe 2013 - Holland : Keukenhof Tulip Garden

Gambar gambar tulip yang tak berhabisan di Keukenhof.

Jamu mata je lah dulu. Nanti rajin aku update lagi.

Renung renungkan dan selamat beramal.

* tetiba


# 1 - The icons of Netherland


# 2 - Purple tulip

# 3 - Tulip macam dah kena keronyok keronyok jer, tapi sebenarnya bukan.

# 4 - Mekar sejambak

# 5 - Serumpun kasih sang tulip

# 6 - Tulip yang keputihan

# 7 - bed of tulips

# 8 - Kau dah kenapa? 

# 9 - Bunga apa pun tak tau

# 10 - Segar

# 11 - Maid yang kuat berangan

# 12 - Purple rain

# 13 - 3 tona tak sekata

# 14 - putih putih bukan melati, merah merah tidak juga delima

# 15 - kau berani pakai ni pegi Pavillion?

# 16 - Entrance



Tell me his name
I want to know
The way he looks
And where you go
I need to see his face
I need to understand
Why you and I came to an end

Tell me again
I want to hear
Who broke my faith in all these years
Who lays with you at night
While I'm here all alone
Remembering when I was your own

I let you go
I let you fly
Why do I keep on asking why
I let you go
Now that I found
A way to keep somehow
More than a broken vow

Tell me the words I never said
Show me the tears you never shed
Give me the touch
That one you promised to be mine
Or has it vanished for all time

I close my eyes
And dream of you and I
And then I realize
There's more to love than only bitterness and lies
I close my eyes

I'd give away my soul
To hold you once again
And never let this promise end

I let you go
I let you fly
Now that I know I’m asking why
I let you go
Now that I found
A way to keep somehow
More than a broken vow

7 comments :

  1. Tulips..cantiknya, tak jemu mata memandang..

    Pic #8 tu..apahal peluk pokok? Kesiannya..sedih pulok..

    ReplyDelete
  2. sedang enak aku melayan tulips di subuh hari tetiba ada gambar makhluk merah peluk pokok!!! siut tul!!! terkejut mak ok!!!

    ReplyDelete
  3. wah cantiknyaaa....aritu nakpi, tp tak buka lagik....wahhh......jeles!hehehe

    ReplyDelete
  4. nohas : broken heart kot. hahaha

    Biq : makhluk merah tu sedih tak mendapat perhatian sebab semua org asyik masyuk tgk bunga

    DJ : ala.. anytime buleh pegi tu nanti

    ReplyDelete
  5. nasib baik ada sorang org yg nak ambek gambo makhluk merah tu kan Meng!!

    ReplyDelete
  6. ada jugak org kena ikat kat pokok ni kang

    ReplyDelete
  7. Makhluk merah tu kecewa sebab ramai tak amik picture dia hahaaa.. :P

    Tulip tu memang lawa.. tapi... menyesal sebab tak pergi keukenhof time kat sana.. huhuuu :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...