Friday, April 6, 2018

EMPIRE CITY, Damansara Perdana

EMPIRE CITY is an integrated lifestyle commercial development where the past meets the future as old architecture styles are combined with modern architecture designs. This creates a unique world at EMPIRE CITY as each façade design is remarkably distinctive.

Strategically located in Damansara, EMPIRE CITY is a self-contained city for commercial, entertainment and leisure where it is fashionably convenient for meeting, dining, shopping and relaxing. It is a vibrant city that never sleeps for business and lifestyle.


Lama tak lalu jalan ni, hari tu sekali lalu terus terkesima rama rama !

Dah berubah. Hebat betul pembangunan di sini.

Jom sama sama menterkesimakan diri masing masing ! 

* buat buat pengsan dengan mulut ternganga

























Ada mall. Ada Hero Central, the largest Virtual Reality (VR) parks in the world !

Ada jugak ice rink, Empire City Ice Arena. ( memang aku tak datang arrr). Ada kompleks perniagaan dan komersial. Ada 3 buah 5 stars hotel di bina ( Marriot, Ritz Carlton dan Autograph)

Memang bakal menjadi a city within the city !

6 comments :

  1. too massive commercial development...pemaju ada masalah nk siapkan on time sampai kena jual shopping complex dia yg kt Subang Jaya..
    ice skating ring siap utk Sea Games...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak sgt pembangunan baru... buat lagi jem kawasan nanti

      Delete
  2. Replies
    1. tahun ni kot.. rink tu dah di buka rasanya

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...