Monday, November 20, 2017

LEWISGENE CAFE, Cyberjaya

Lepak lepak minum minum.................

Moh kita ke Cyberjaya. Nama Cafenya Lewisgene

About the cafe

Redefining The Coffee Culture

At Lewisgenec Cafe, we believe every habit begins at home. With made-easy coffee machines and hand-brewing tools, specialty coffee is no longer a trend but a healthy lifestyle!

Specialties : Serves breakfast, lunch, dinner, drinks and coffee

Saja lepak lepak jumpa member santai petang ada diskusi sikit untuk masa depan.

Cawangan di Cyberjaya. Ada jugak satu lagi di Solaris Mont Kiara

Boleh lepak kat luar

Atau lepak di dalam

Usha

Interior

Counter

Kami datang nak lepak lepak je, so tak de lah nak makan beriya. Tapi usha jugak apa yang ada.

Menu. Banyak kopi kopi

Dan makanan juga

Menu menu lain

Ada lunch set juga

Jadi sesuai dengan acara petang, kami lepak minum minum dan pekena cakes dia jer.

Air kosong

Ada member sorang pekena kopi. Apa ntah namanya

Black Coffee

Tea

Dan order cake. Yang ni cheese macademia. Ya ampun sedap gila !

Ni kureng sikit tapi sedap gak lah.

Misi menguruskan diri KIV ke tahun depan !

Boleh cuba kalau sesapa yang ada di Cyberjaya dan mencari cafe lepak dengan kopi dan kudapan enak.

LEWIS GENE Cafe Cyberjaya
A12-G, CyberSquare,
Jalan Teknokrat 6, Cyber 5,
63000 Cyberjaya, Selangor,
Malaysia

Phone: +60 17-639 2788
Open Mon - Sat : 8AM–10PM
Closed on Sunday.

Fb :  LewisGeneCyberjaya/
Website : http://www.lewisgenecafe.com.my/

Selamat men-ery

Sebelah dia ada kedai nasi campur makan tengahari. Not bad jugak makanan dia ! Cuma harga agak pricey

Dan satu lagi kat kaki lima area ni ada arab jual kebab. Try lah ! Sedap !

6 comments :

  1. Wahhhh menarik nihh...leh terjah nanti...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. 'ko pi' tanya dia sendiri...aku tak tahu...

      hahahha

      Delete
  3. uit depan ofis saya jeeee....
    kebab tu memang sedap..
    supermeng kerja kt cyber rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh jadi kau la salah sorang yang keje opis kondom tu?

      ahaks...
      no lah. aku ada keje dekat principal office di cyberjaya tapi bukan opis kat situ

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...