Tuesday, July 18, 2017

Hotel Stripes Kuala Lumpur, Autograph Collection - Part 2 : Facilities & View

Bersambung lagi.

Kali ni kita usha facilities dan view view menarik dari Hotel Stripes Kuala Lumpur ni.

Hotel Stripes

Conveniently located in Kuala Lumpur, Hotel Stripes Kuala Lumpur Autograph Collection is a great base from which to explore this vibrant city. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

Offering hotel guests superior services and a broad range of amenities, Hotel Stripes Kuala Lumpur Autograph Collection is committed to ensuring that your stay is as comfortable as possible. Guests of the hotel can enjoy on-site features like free Wi-Fi in all rooms, daily housekeeping, 24-hour front desk, facilities for disabled guests, luggage storage.

Hotel accommodations have been carefully appointed to the highest degree of comfort and convenience. In some of the rooms, guests can find television LCD/plasma screen, mirror, slippers, sofa, towels. The hotel's fitness center, outdoor pool are ideal places to relax and unwind after a busy day. Hotel Stripes Kuala Lumpur Autograph Collection is your one-stop destination for quality hotel accommodations in Kuala Lumpur.

Lobby entrance

Warisan dan senibina lama di kekalkan

Kehijauan dititikberatkan

Waiting area di level M

Meeting and Conference room

Facilities utama di Hotel Stripes ni terletak di tingkat atas.21 dan juga merupakan roof top.

 Equipped with comprehensive state-of-the-art fitness facilities, the gym is designed to boost your energy levels.

Roof top pool

Overlooking Kuala Lumpur’s skyline, this is a prime spot for sun-worshippers. 

Sepanjang aku kat sini pool dia agak ramai orang mandi. Tak de kids pool jadi memang hotel ni tak berapa sesuai untuk family with kids.

Di bahagian roof top ini juga terdapat dining area untuk lepak dan minum minum..

Sesuai to those looking to cool down on a hot day or just relax with a drink and watch the sky streaked with colour as the sun sets on the city.

Di buka siang

Dan malam

Santai

Dan menyantaikan

Lepak lepak

Kudapan

Untuk dining ada 2 restaurants di Hotel Stripes ni.

Brasserie 25 

Yang terletak di lobby

Brasserie 25 exudes a rustic charm. With its red brick arcades, mid-century copper sputnik chandeliers and dark wood floors, this French-style restaurant located on level 1 provides a dramatic yet relaxed vibe.

The cuisine is laid back but bursting with flavour. Perfect for lunches and informal dinners, the dishes are inspired by fresh, locally produced ingredients.

The perfect blend of traditional and modern, Brasserie 25 draws inspiration from STRIPES’ sister hotel, MUSE ST Tropez and even offers le goûter, afternoon tea with a French twist.

The Snug

Di tingkat 2

Cosy with stripped-back walls giving it an industrial edge, The Snug on level 2 is a great pit-stop for a quick caffeine fix to start the day for guests and locals alike. A vibrant dining selection is on offer throughout the day with a variety of seating spaces to suit diners regardless of whether they are looking to work, relax or socialise.

Di sini la juga tempat breakfast harian.

Ruang makan tak mencukupi time pagi walaupun banyak meja

Lagi haru makanan tak cukup... Desserts, fruits, salad semua dia letak dalam fridge tu. Manjang letak sikit abis.... Memang tak cukup makanan

Makanan tak variety. Lambat replenish

Spread makanan jauh gila dari seat aku duduk

So makan la apa yang ada. Overall breakfast dia memang out lah. Rasa dan spread. Arrangement pun tak best. Kena improve lagi lah.

Hotel Stripe di waktu malam.

Lokasi agak OK, dekat dengan Heritage Row kalau nak berparty party. Mall pun tak jauh dengan Quill City Mall. Boleh jalan kaki jer. Ada kedai runcit berdekatan. Syed pun ada kat jalan besar tak jauh dari sini.

Cuma tu je lah. Kalau nak merokok kena turun ke bawah.

Ada cerita siang tu aku tengah merokok, pastu aku perasan sorang mamat ni dok perhati aku atas bawah. Pastu aku gerak jauh sikit dia ikut lagi. Hmm sudah. Cuak gak aku.

Tak lama lepas tu dia datang dekat.

"Sorry Bro nak tanya... Maaf kalau ganggu"
"Okey"

Aku ingat dia nak pau rokok.

"Bro pakai perfume apa ya?"

Haks. Ingatkan apa la dia jadi stalker aku kat sini. So aku bagitau dia bla bla bla .... Masa tu aku pakai Annick Goutal. Dia pun tak pernah dengar tapi dia dah check kat Pavillion KL ada.

So layan view dari Hotel Stripes KL ni.

Bangunan baru ni

Menara KL

Jalan Sultan Ismail

Sungai Klang

Bukit Bintang

Petronas Twin Towers

KL Tower berkabus pagi

Sogo

Kuala Lumpur

Shangri_La & E&O Residences

Balai Polis Dang Wangi

KL Tower at night

Overall, nice stay tapi hotel, rooms dan facilities tak berapa lekat di hati. 

"Chic hotel, Good location, brand new but need to improve on hospitality. Luxury taj berapa dapat di rasai di sini !"

Dia bagi check out pukul 5 petang !!!! 

Tapi aku malas nak stay. Lebih pada tak sabar sabar nak pulang !

4 comments :

  1. tak sangka area doraisamy ada hotel mcm ni..

    ada stalker, huhu..terpikat dgn bau parfume..

    ReplyDelete
  2. Amboii meng..wangi betul hang sampai ada org folo hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...