Wednesday, July 19, 2017

Heritage Row, Kuala Lumpur

The Asian Heritage Row was the hub of Kuala Lumpur’s nightlife and party scene in the early noughties. 

These twenty-two 1940s shophouses on Jalan Doraisamy have now been revitalised and adapted into The Row, a neighbourhood of innovative and independent offices, cafes, bars, shops and an exciting event space.
































Tak tau nak buh captions apa sebab aku pun first time sampai area ni. Sebelum ni pernah la dengar kawasan ni hip dengan aktiviti malam party party.

So usha usha lebih kurnag je dan nikmati pemandangan.

Sekian, terima kasih !



Remuk jantung hatiku
Kau pukul dengan janji palsu
Kau kembali dengan yang baru
Setelah lama aku tunggu

Mana janji kau setia
Bukan mudah aku lupa
Ingin saja ku teriak
Hilang sesak di dada

Jelaskan saja apa kau rasa
Saat kau menduakan cinta
Kecewa aku bahagiamu
Jelaskan saja

Aku dah jemu kasih
Aku dah jemu kasih
Aku dah jemu kasih
Sekian terima kasih

Indah bila dibayangan
Tapi parah dicurahkan
Kau buat satu permainan
Bagi aku dipermainkan

Mana janji kau setia
Bukan mudah aku lupa
Ingin saja ku teriak
Hilang sesak di dada

Jelaskan saja apa kau rasa
Saat kau menduakan cinta
Kecewa aku bahagiamu
Jelaskan saja

Aku dah jemu kasih
Aku dah jemu kasih
Aku dah jemu kasih
Sekian terima kasih

Mana janji kau setia
Bukan mudah aku lupa
Ingin saja ku teriak
Hilang sesak di dada

Jelaskan saja apa kau rasa
Saat kau menduakan cinta
Kecewa aku bahagiamu
Jelaskan saja

Aku dah jemu kasih
Aku dah jemu kasih
Aku dah jemu kasih
Sekian terima kasih

Terima kasih segalanya

6 comments :

  1. macam best jugak ni...banyak cafe2 menarik. bolehla buat port mengular. eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tak menarik je nak mengular.. malam baru happening kot

      Delete
  2. Replies
    1. tu lah. nak happy happy buleh lah dtg sini

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...