Saturday, February 27, 2021

Stay-Action Gaya BANGSAR-WAN - 05 MAHSA Avenue

Check out dari The Nomad Residence Bangsar. 

Bye bye Nomad ! 

Pusing pusing area Bangsar dulu nak cari port makan.

Buntu tak tau nak makan di mana. 

Pastu teringat lah port viral. Nak gi usha tak jauh dari area Bangsar nih. 

Nak try makan kat Pokok.

No ! 

Bukan bawah pokok tu. Tapi kena parking area situ gak lah dekat dengan UM belah belakang nuh kat KFC.

Yeah. Koleh MAHSA.

Tup tup usha tengok orang beratur berumbu rumbu....................

Tak jadi lah. Usha daun pulak.

Usha daun pun sama. Orang ramai jugak.

Dah memang port student, aku salah tempat nih ! Last last cuci mata jer ler kat area marketplace dia MAHSA AVenue.

Stylo lah campus U kat Malaysia sekarang. Dah level level macam kat US lak.

So kat Pokok tak boleh, kat daun pun tak lepas. Nak makan mano neh?









Sampai ke Kota Damansara kami pegi malangnya kedai yang di hajati tutup pulak dah ! 

Aduh Stress. Nak ke mana lagi kita ni?




Penat pusing pusing.  

Anak aku dah muncung sebab lapar. Tetiba sampai kawasan hutan rimba cam ni pulak. Lagi musykil dia jadinya.

Moralnya di sini, kalau nak terjah tu check dulu tempat makan bukak ke, apa ker. kalau tak memang macam ni lah. Meronda ronda tanpa batasan.............sedar sedar masuk ke hutan rimba...

Okey. Kita masuk hutan rimba. 

Let's gi cari kayu api. Aku nak gi berburu, nak tengok apa habuan yang ada di sini !

TAMAT

No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...