Friday, February 26, 2021

Stay-Action Gaya BANGSAR-WAN - 04 THE NOMAD Serviced Residences Bangsar

 Mari kita usha pulak accommodation yang ada di sini. 

Dia style apartment residences, ada studio, 1,2,3 bilik mengikut keluasan dan saz lah. Aku ambik yang 2 bedroom apartment.

Agak kagum jugak dengan keluasan saiz apartment nya.

Walaupun perabut dia agak run down sikit dan agak lama.

Ada 2 bilik air tersedia...

Ada dapur tapi rasanya macam tak boleh nak memasak mana. Walaupun lengkap dengan utensils dan facilities kitchenette.

So kalau malas nak keluar sebab nanti parking tak available so order je la delivery saja.

Yang syoknya ada balcony juga.

Dapat lah feel feel berjiran dengan orang orang kaya.

Lain lain biasa biasa je. Tak de apa yang istimewa. Tapi pool dia buat budak budak excited nak mandi !

Tapi kalau nak throw party dengan rakan dan taulan macam menarik jugak port nya.

Dah. Malas gebang panjang panjang. 

Mungkin memang tak sesuai aku nak jadi warga Bangsar atau feel feel terlajak mewah mendiami kawasan di sini.

Boleh try lah kalau sesiapa nak cuba menginap di sini.

The Nomad Serviced Residences Bangsar
136, Jalan Ara, Bangsar,
59100, Kuala Lumpur.

THE NOMAD RESIDENCES

Sekian...

No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...