Monday, December 2, 2019

SAHALA RESTAURANT, Cyberjaya

Area Cyberjaya memang terkenal dengan restaurant restaurant yang menyediakan makanan Arab. Kali ni aku nak bawak korang semua secara maya ke Sahala Restaurant !


Terletak di Cyberjaya lah. Dekat area Petronas tu.


Parking senang untuk customer sebab kat area belakang bangunannya ada parking space.

Dah park kereta boleh ke depan semula. Jangan masuk ikut dapur pulak.





Boleh lepak area luar sambil layan kereta lalu lalang dan bunga bungaan....

Atau nak rasa ekon, boleh lah masuk ke belah dalam resto....



Sahala Restaurant is newly opened restaurant in Cyberjaya that serves the best Authentic Arabic and Turkish specialties.

Welcome to visit!

Usha setting dalaman....




Boleh gi toilet dulu kalau rasa nak terkencing. Baik restaurant mahupun toilet, semuanya nampak bersih jer....

Now nak makan apa?

Usha menu nya....



As usual, restaurant arab mestilah menyediakan makanan arab dengan pelbagai jenis nasi dengan masakan kambing serta ayam.

Aku pergi dengan kawan kawan so masing masing order ikut selera tekak masing masing...

Menunggu ketibaan makanan......................












Sila teka sendiri nama makanan sebab aku pun dah lupa.

Oh. Jangan lupa minuman....



Portion makanan agak banyak untuk sorang makan. Patut share share je.....

Dia orang kata kambing memang mantap. Aku punya grilled chicken pun boleh tahan. Nora bagi 5 bintang !

Boleh cuba kalau sesapa tersadai di Cyberjaya dan terasa nak makan Nasi Arab !

Dah makan jangan lupa bayar !

SAHALA RESTAURANT
Cottage Walk,
63000 Cyberjaya,
Selangor

Open : 11.30 am - 11.30 pm

Facebook : SahalaRestaurantCyberjaya/

No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...