Monday, March 26, 2018

ATRIA Shopping Gallery, Damansara Jaya

Pakat siap siap, hari ni kita nak gi shopping !!! ( jangan lupa bawak wang banyak banyak )..

Kali ni kita nak gi terjah ke Atria Shopping Gallery.

Atria Shopping Gallery terletak di Damansara Jaya

Ni bangunan shopping mall dia.

Atria is a new and stylish shopping gallery, a total transformation of yesterday’s beloved iconic mall to cater to today’s more sophisticated and discerning tastes.

Judged Best Retail Architecture for 2013–2014 and Best Commercial Redevelopment 2011–2012 at the Asia Pacific Property Awards, Atria is poised to make an indelible mark on the Malaysian retail scene.

Atria has also been awarded the Singapore BCA Green Mark. Inspired by the natural beauty and exquisite forms found in our tropical rainforests, Atria Shopping Gallery delivers a sense of natural opulence within a contemporary retail setting.

Saja aku gi merambu di tempat ni sebab tak pernah pegi. Saja gi check check kawasan...









Sebenarnya mall ni dah lama, tapi dah refurbished dan rebranding seiring dengan peredaran masa. 

Dan mall ni ada sejarahnya yang tersendiri....

One of Klang Valley's most iconic malls.

In 1982, the foundation stone of what has come to be known as Atria was laid right in the heart of Damansara Jaya. Everyone was mindful of its potential, but no one expected the phenomenon it became.

Ask a local who is at least 35 years old, and they would either proudly recite their glory stories with a smile of nostalgia, reminiscing young and dangerous days at Picadailly Discotheque; or meticulously compare today’s retail stores with Japanese Kimisawa and French Printemps departmental stores. The young ones would most probably roll their eyes, nonchalantly exclaiming, "What's the big deal?"

Okey. Jangan tanya aku. Aku baru 34 tahun.




Dari pengamatan aku mall ni banyak tempat makan. Tapi ada gak lah stores dan kedai kedai di tingkat atas untuk keperluan kaki shopping yang ingin mencari barang. Cuma kawasan ni memang kawasan Chinese so expect ramai geng geng Tinghua bershoppingan di sini.

Dalam pada berkeliaran tu ternampak satu cafe ni. Swich.

"Swich is a cake and dessert shop offers a variety of cakes and desserts in the popular familiar flavours, as well as confectionaries with a twist, often incorporating local fruits and flavours. 

Swich develops high quality products that offer exceptional taste and experience to our customers."


The best cakes in KL !!!

Boleh makan lepak sini

Cakes

Nice deco

Menu

Counter

Dan aku beli salted caramel cake ni. Ya ampun... best cakes in KL? No ! Menyesal. Dah lah mahal. Nasib beli 2 jer. 

Or maybe cake lain kot yang sedap tu.

Kecewa makan cake tak berapa enak. Tapi bagus jugak mengelakkan dari terus terjerumus ke lembah kemanisan yang membawa masalah di lain hari.

#gayahidupsihat
#kurangkangula
#lebihkanberjogging
#nakjoggingtapikasuttakde
#sojalankakidalammalldancarikedaikeklainpula

Pulang dengan hati yang walang !

Boleh gi singgah. Riki riki apa yang patut.

ATRIA SHOPPING GALLERY
Jalan SS22/23,
Damansara Jaya
Petaling Jaya,
Malaysia

website : Atria
fb : atriadj/

4 comments :

  1. Atria lama pernah gi sekali..yg baru blm check it out...kwsn x brp happening, jln sempit..competes head on dgn One Utama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. lepas renovate bersungguh nak rebranding tapi mcm sendu jugak jadinya

      Delete
  2. sblm ni mmg nama atria jugak kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya dulu nama tu jugak tapi tak glamer mana

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...