Friday, May 17, 2019

ZENITH Putrajaya | Accommodation

Masih lagi di Zenith Putrajaya.

Kali ni kita usha penginapan di sini.




Ada pelbagai pilihan untuk room dan suites mengikut kemampuan dan keselesaan masing masing. Tapi paling utama, setiap bilik di sini menawarkan lake view yang cantik lawa.

View lake Putrajaya

Room key

Lif lobby

Laluan ke bilik penginapan

Aku ambik bilik yang paling cikai iaitu Deluxe King Lake View room.

Antara suites lain yang ada di sini adalah Titanium, Executive, Premier, Zenith Suites serta Presidential Suites. Saiz beza beza. Deluxe room pun aku rasa memadai dengan saiz room yang agak luas dan amenities yang lengkap.

Jom usha................

Masuk je ada separate closet dan bathroom

King Size bed

Study desk

LED Flat TV with Satellite Channels

Ada kerusi malas

Katil dan tilam yang empuk

Carpet

Modern and luxury bedding

Lain lain

Coffee and tea

Fridge

Glass through shower room

Ada bath tub

Dan di ruang lain ada closet dan separate shower and toilet. Bathrobe dia macam kimono. Boleh feeling feeling Oshin.







Dah tentu paling mencengkam jiwa adalah view dari setiap bilik penginapannya.....








Biliknya adalah non smoking room, tapi bijak pandai mesti tau cara cemana nak menaga ! Hahaha..  Kalau tak, kena turun kat lobby untuk hisap rokok.

Overall, bilik di Zenith Putrajaya ni memang besar. Luas dan bersih. Sangat comfortable dan menjamin keselesaan para tetamu yang menginap.

bersambung....................

3 comments :

  1. Macam mana nak menaga kat bilik non smoking room tu Bang Meng? Tak cukup pandai nak berfikir ni... hehehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha beli je buah naga.. kopek dan makan tepi tingkap. tu nama dia menaga.

      ehehehe. sebenarnya tingkap dia boleh bukak tapi di bahagian atas.. so kalau nak smoking kena berdiri panjat tepi tingkap baru hembus asap keluar. kena nyorok belakang langsir.

      Delete
  2. Kerusi malas tu khas utk ayah terbuang kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...