Tuesday, April 26, 2011

Kapal Terbang Yang Tak Boleh Terbang

Aku nak bagitau ni, aku ada hobi baru !

Dengar ni sebab ni penting.

Aku nak kumpul model kapal terbang. Jadi ! Sempena birthday aku nanti.....

* matilah demanding ni.

Aku nak model kapal terbang dari setiap seorang pembaca blog ni.

* gelak setan.

Heh. Aku tengok semalam seketul tu RM20 je kat pasar malam. So aku boleh buat airport dah kat rumah. Tapi serious aku suka.

Korang suka tak? Kalau tak suka, sila menabung seringgit sehari untuk hadiah birthday aku akan datang. Oh tahun ni, birthday aku jatuh awal sikit. Bulan 5 tau !!

* feeling feeling tido peluk model kapal terbang !

Harap reti !


7 comments :

  1. pos ke rumah ke cikdu?

    ReplyDelete
  2. ada..yg anak punya.dia dok korek pasir ptg2 depan umah.. :p

    ReplyDelete
  3. ada..yg anak punya.dia dok korek pasir ptg2 depan umah.. :p

    ReplyDelete
  4. peluk esah star..

    lama x nampak kau.

    star lagi kah kau???


    PB....

    kang dia melalak kang

    ReplyDelete
  5. xpa,sbb pasni nak tukar bg dia main kapal selam pulak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...