Friday, October 2, 2020

SEPT 2020 | Sweet SEPTEMBER

Wake me up when September ends !

BANGKIT !!!!!!





Semangat membara mengharungi liku liku kehidupan !

September tanda bermula projek baru aku. Project kick off yang menandakan kebusy-an aku bermula lagi.

Akan busy untuk tempoah setahun dua nanti. Maybe tak banyak masa nak berblogging lagi !








Sempat curik curik masa bawak anak anak aku bercuti sebelum aku betul betul tak bermasa. Tak nak dia orang rasa terabai lak nanti.

Santai santai dekat dekat jer.














Ada masa keluar gi makan makan.....


'









September jugak ada acara selebrasi GBS, cilok curi curi masa untuk turut sama meraikan !
















Sesi selebrasi mewah yang end up lepak mamak jugak. That's where we're actually belong to ! 

Ahaks...

Demikian berakhirnya September 2020 yang manis walaupun terpaksa berkejar ke sana sini. Sebaik-baiknya aku tak mau ada hati yang terluka. 

Ececece....


Menanti kehadiran bulan Oktober. Moga bisa di jalani tanpa sebarang tragedi !

2 comments :

  1. Meng blh bg email address...nak tanya something

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaunter pertanyaan bukak jam 8 pagi - 6 ptg je.. weekend tutup tau..

      supermengmalaya@gmail.com

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...