Monday, March 22, 2021

Dim Sum CYBERVIEW RESORT & SPA

Sesekali belanja anak anak buah makan.





Makan makan di all u can eat dim sum.




Makan lah sampai muntah belahak.

Sambil sambil tu cari ketenangan dan jamu mata di Cyberview Resort & SPA. Lama tak jengah kawasan nih !























Untung kan anak anak buah dapat bos mcm aku ni? 

Sekian daripada Boss kiriman Tuhan.

5 comments :

  1. cyberview resort mmg cantik...

    dim sum..all time favourite..

    ReplyDelete
  2. Ko walk in ke buat reservation? Mana sedap ngan Dolly Dim Sum?

    ReplyDelete
  3. Erm silap plak tanya sini. Mau tahun depan baru ko reply ni kang hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Setahun duduk seberang tu cyberview villa tak pernah sempat ke cyberview resort.. Mmg ramai kata best situ

    ReplyDelete
  5. ai laik dimsam!
    Akhirnya aku berjaya mengkhatam setahun entry SM, tahniah pd diriku sendiri.
    Sorry lah Meng, tahun lepas mcm2 ujian menimpa, smpi nak jenguk blog ni pun xsempat... ni pun masih bertatih2. Semoga kita semua diberi kekuatan menempuh segala macam ujian, insyAllah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...