Monday, July 6, 2020

DIMA, Ara Damansara

Kaum keluarga. sanak saudara datang bertandang ke ibu kota. 

Bawak keluar makan makan keluarga.



Sekali lagi restoran Dima menjadi pilihan hati.

Pernah datang bertandang ke sini sebelum ni dulu....






Sebab malas nak berbondong jauh jauh. Lagipun citarasa makanan timur tengah dia pun not bad di sini.










Tak booking pun main walk in jer.. Order makan untuk seisi rombongan.... 

Tak menang tangan orang kedai tu. Maybe tak menyangka time time lepas PKP ni ada group  rombongan Cik Kiah menyerang.
 









Alhamdulillah. Semua kekenyangan. Sampai abis makanan kat kedai ni tak dan kat lain lain pelanggan.

Ampun !



Citrarasa terbaik untuk pilihan Arabian food.





Semua kekenyangan....

2 comments :

  1. Makanan Arab ni memang sedap especially kambing kan. Boleh cuba pelbagai kepelbagaian menu dia kelak.. InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. peminat kambing mesti suka... khabarnya kambing kat sini sedap sedap ( walaupun tak mandi ) hehehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...