Friday, November 19, 2010

Membawa Dirit

Aku stress dan tertekan. Aku dah malas nak duduk rumah.

Datang plan.

Aku pack baju ala kadar !

Aku keluar rumah. Aku pergi rumah kakak aku. Aku makan dulu dan mintak adik aku hantar aku ke LCCT !

"Awak nak pegi mana?"
"Ada lah"

Aku pun tak tau nak jawab apa kat kakak aku. Tapi aku cakap urusan kerja. So kakak aku tak cakap apa apa.

Adik aku OK je. Tak banyak cekadak.

Dia hantar aku ke LCCT.

Sampai LCCT. Aku tak tau nak ke mana. Tapi aku memang dah plan.

Aku akan beli tiket dan naik flight on first available flight masa aku sampai kat LCCT tu.

So here I am.

Membawa diri sendiri, kerengsaan.

No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...