Saturday, September 19, 2020

BDAY TRIP 2020 : 02 - THE HAVEN, All Suites Resort Ipoh | Part 01

The Haven Resort Hotel, Ipoh - All Suites is a luxury family resort hotel in Ipoh, set naturally by limestone hill, forest and lake, and is Malaysia’s finest.

Di sini lah penginapan kami semasa di Ipoh ni.

Saja aku pilih nak stay sini. Memang dah lama dah pun nak jengah tempat ni since zaman Best Western dulu tapi tak berkesempatan. Kali ni biar jadi !

Well-placed in the spas, sightseeing, family fun area of Ipoh city, THE HAVEN RESORT HOTEL, IPOH -All Suites provides a most conducive spot for you to take a break from your busy days. The hotel is not too far from the city center: just 11.3 km away, and it normally takes about 20 minutes to reach the airport. With its convenient location, the hotel offers easy access to the city's must-see destinations.

The facilities and services provided by THE HAVEN RESORT HOTEL, IPOH -All Suites ensure a pleasant stay for guests. Guests of the hotel can enjoy on-site features like free Wi-Fi in all rooms, daily housekeeping, taxi service, wheelchair accessible, facilities for disabled guests.

Hotel accommodations have been carefully appointed to the highest degree of comfort and convenience. In some of the rooms, guests can find television LCD/plasma screen, complimentary instant coffee, complimentary tea, free welcome drink, mirror. The complete list of recreational facilities is available at the hotel, including badminton court, fitness center, outdoor pool, children's playground, pool (kids). When you are looking for comfortable and convenient accommodations in Ipoh, make THE HAVEN RESORT HOTEL, IPOH -All Suites your home away from home.

Payah gak nak masuk tempat ni. Macam macam dia check sebab tempat ni macam kondo kediaman jugak so kena la jugak jaga privacy orang lain.

Ada 3 blok bangunan dan yang tengah dikhususkan untuk resort dan penginapan. Lain lainnya kediaman.

Urusan check in pantas jer since tak de ramai orang. 

Usha lobby area.

Aku ambik 2+1 room apartment. Jadi kita usha pulak penginapannya.

Ruang memang luas dan paling best balcony ada. Cuma tingkat aku tak cukup tinggi view terhalang dengan pokok pokok.

Usha bilik.

Overall saiz penginapan memang besar cuma id agak minimalis.

Usha kawasan sekitar The Haven Resort Hotel ni pulak.










Surroundings memang menawan dan mendamaikan !

Aku mabuk dengan scenery....

Nanti kita usha facilities di sini. Aku nak gi jogging ni. Suasana macam ni baru lah rasa berkobar kobar nak mengeluarkan peluh.

* ikat tali kasut kaler gold bertatahkan batu batu swarovski

bersambung....

1 comment :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...