Wednesday, December 2, 2020

SAUJANA HOTEL, KL - 02 - Accommodation

Wake up to an inviting view of lush landscaped gardens, a tranquil lake or the rolling green golf course, the choice is yours. The Saujana Hotel Kuala Lumpur offers a 5-star luxury retreat in Shah Alam, surrounded by nature with 355 well-appointed accommodation rooms in a low-rise setting. Whether you’re on a romantic holiday, travelling for business or taking a family vacation, we have just the room for you.

Penginapan dia agak run down maybe sebab dah makan tahun resort ni beroperasi tapi bilikya agak well maintained.











Penginapan di Saujana Resort ni ada 2 jenis, Superior & Deluxe Room. Kalau di The Club lebih banyak pilhan dan saiz lebih luas dengan ammenities lebih mewah.

Deluxe Room baru di refurbished jadi nampak agak baru.








Kami menginap di Deluxe Room & ambik 2 bilik connecting room.

Deluxe Room

Experience the 75 newly refurbished Deluxe rooms . Equipped with a 50" inch flat screen tv as well as a desk level state-of-the-art multi media hub, iPod docking system and a personalised coffee maker, the Deluxe rooms are designed for those who wish to work or relax in comfort.












Dari segi ruang agak OK untuk berpasangan. Sebab tu aku ambik 2 bilik so kalau ada family tak de lah bersempit sempit sangat.

Toilet.







Toilet dia agak best. Shower yang best dan toiletries yang best jugak.

Room amenities. 



















Amenities dia just good enough. No complain about it.

View from the room.












View kalau dapat belah lake view agak hijau dengan lush garden. Kalau dapat belah parking tu agak tak bernasib baik gak lah.

Tapi dari segi ketenangan, rasanya resort ni memang dapat memberi ketenangan kepada yang mencari penginapan di tengah tengah kawasan kota sebegini.

Nanti usha facilities.

bersambung.....

No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...