Friday, March 15, 2019

WINGSTOP @ Citta Mall, Ara Damansara

All right stop
Collaborate and listen !

Berhenti semua. Hari ni kita nak gi makan kat Wing Stop di salah satu outletnya di Citta Mall.

Wing Stop

Dah lama aku perasan resto ni tapi tak pernah sempat nak cuba. Ada satu kali tu cari cari tempat nak dinner so kami decided nak mencuba.

Wingstop is the America’s No. 1 fastest growing chicken restaurant brand from Dallas, Texas. This restaurant is famously known for its classic and boneless wings, sauced and tossed in a choice of 10 mouth-watering flavours including Louisiana Rub, Lemon Pepper, Mango Habanero, Oriental Sweet Soy, Atomic, and many more. 


Wingstop is widely known for its freshly made, crispy hot chicken wings that are tossed in different flavours. Aside from chicken wings, you can also get chicken tenders, drumsticks, burgers and even riceboxes at Wingstop.

There are more than 70 possible combinations for you to choose from! Craving for some chicken wings now? Time to get your hands dirty at Wingstop CITTA Mall.

Usha dulu setting kedainya....







Ada meja di dalam dan di luar. Kami pilih di luar.

Usha menu pulak.............




Nak order sini memang agak pelik sikit. Sebab tak biasa terkial kial. Ingat dah duduk, dia orang datang ambik order. Tak. Kena pegi ke kiosk dia dan order di sana.

Menu

Order kat sini. Self service.

Pilih menu dan flavors....

Perisa yang ada

Nasib jugak la staff dia tolong bantu. Tapi macam confusing gak menu nak order tu.

Bayar dan dapat cakera ni. Jangan lempar pulak

Cakera ni bawak ke meja

Dan nanti tunggu la makanan makanan yang dah di order tu tiba di meja.












Seriously aku tak tau nak order apa. Main tekan tekan button sudahnya macam macam makanan tiba. Rasanya kami banyak salah pilih.




Ada gak yang tak abis, so bungkus bawak balik.

Nak kata menarik sangat tak de la kot. Kepak kepak ayam Korea tu lagi juicy dan berasa lebih enak dari yang ni. Tapi nak cuba punya pasal. Dah selesai la mencuba. Tak de plan nak repeat lagi..........

WINGSTOP @ Citta Mall, Ara Damansara
Lot no G-05, Citta Mall, 1,
Jalan PJU 1a/48, Pusat Perdagangan Dana 1,
47301 Petaling Jaya, Selangor

Hours:
11:00 AM – 10:00 PM

Phone:
03-7734 7285

http://www.wingstop.my/

1 comment :

  1. saya makan kat outlet NU Sentral. Sedappp! Terkial juga nak mengorder, tapi sedap la dari Nene Chicken tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...