Monday, December 5, 2011

Koh Lipe Mengamit Rindu

Aku masih bercuti cuti dengan family. Korang renung gambar Koh Lipe masa trip dengan GBS minggu lepas. 

Hujung minggu ni ada lagi satu trip dengan GBS.

* pengsan
















10 comments :

  1. knp ek gambau2 nye sume mcm lukisan ek??? huhuhu mmg saje edit camtu ek abg meng? cantik2...

    ReplyDelete
  2. indah kenangan terakam lensa,atas bumi Tuhan. *imbau masa-masa lalu. tekak rasa pelbagai, mcm kotak coklat penuh perisa.

    - lama betul tak jengah sahabat2 lama. tak lupa, dlm hati tetap ingat :)

    ReplyDelete
  3. abg meng sy cadangkan abg meng buh arr per org panggil tu water mark ek kt pic tu ala mcm label la kt pic abg meng ni...in case org save pic ni tau la hasil kreativiti sapa kan.

    cadangan jerk...ngeeee...

    ReplyDelete
  4. tu la aku pun rasa mcm gitu, tapi aku fikir balik mcm poyo je.. padahal gambar bukan hebat mana pung.

    nanti la.. anyway thanks JG

    ReplyDelete
  5. ok aku dah berjaya watermarked !

    hiks

    ReplyDelete
  6. cute nyeeeeeeee watermark abg meng mcm kod rahsia kihkihkih kretip2!!!

    ReplyDelete
  7. tiada rahsia antara kita bak kata ahwie

    ReplyDelete
  8. aku rasa aku ada komen kat entry.
    ke aku mimpi je?

    ReplyDelete
  9. kau mimpi la tu. tak lama lagi la tu......






    nak mimpi basah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...